More

  Noile tehnologii și produse lansate de Beko la IFA Berlin 2018

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Beko anunță în cadrul IFA 2018 noi tehnologii inovatoare și produse în categoriile de mașini de spălat rufe, aparate de gătit, aparate frigorifice, și mașini de spălat vase, precum și electrocasnice de mici dimensiuni.

  Cele mai recente inovații în materie de tehnologii de vârf și produse sunt în linie cu ultimele tendințe globale și îmbină designul ingenios și soluțiile sustenabile. Noua gamă de tehnologii inovatoare este concepută pentru a permite noilor generații să trăiască mai sănătos, având la dispoziție soluții inteligente pentru fiecare activitate casnică.

  De la tehnologii noi în ceea ce privește aparatele frigorifice, care ajută la menținerea alimentelor proaspete și nutritive pentru o perioadă mai lungă de timp, la tehnologii care ne ajută să curățăm mai rapid electrocasnicele, pentru a dedica cât mai mult timp pasiunilor și obiceiurilor sănătoase, ultimele inovații Beko sprijină abordarea optimistă și sănătoasă asupra vieții.

  Nu o dată s-a întâmplat să fim nevoiți să așteptăm finalizarea ciclului de spălare a hainelor și să pierdem timp prețios pe care l-am fi putut dedica pasiunilor noastre.

  De aceea, Tehnologia AquaTechTM ne oferă cicluri de spălare cu până la 50% mai rapide, prin valorificarea puterii naturale a apei. Această tehnologie inovatoare asigură un proces de spălare blând cu țesăturile, dar eficient, care înlocuiește mișcările standard de rotație cu mai multă mișcare a apei în interiorul cuvei.

  Acest lucru înseamnă timp prețios câștigat, fără compromisuri în ceea ce privește curățarea eficientă a hainelor.

  Cuptorul Combi Steam + asigură gătitul în totalitate cu abur, printr-un sistem de injecție multipunct, care asigură un proces de gătire uniform și sănătos. Cu o gamă amplă de opțiuni, cuptoarele Combi Steam + sunt potrivite pentru pregătirea unei multitudini de preparate culinare și oferă o experiență inedită chiar și celor care gătesc doar din pasiune.

  Afișajul TFT interactiv completează experiența de gătit, făcând totul mai simplu, intuitiv și rapid.

  Hota T-Shape cu senzor de temperatură creează condiţiile optime astfel încât atenţia să fie direcţionată către pregătirea preparatelor culinare preferate. Senzorul detectează orice modificare a temperaturii generată de plită și ajustează ventilația în consecință, asigurând un mediu de gătire fără stres.

  Tehnologia FlameAdjust™ care echipează plitele Beko oferă nouă niveluri de putere, pentru gătirea corespunzătoare a alimentelor.

  Odată terminat procesul de gătit, tehnologia PractiClean™ face ca plitele din oțel inoxidabil să fie de zece ori mai ușor de curățat. Astfel, timpul alocat înainte curățatului plitei poate fi dedicat obiceiurilor și activităților sănătoase.

  Aparatele frigorifice sunt printre cele mai utilizate electrocasnice și totodată sunt expuse bacteriilor dăunătoare. Tehnologia FreshGuard® neutralizează moleculele de miros neplăcut prin intermediul unui filtru special și a LED-urilor UV și contribuie la păstrarea proaspătă a alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp.

  Pentru că nu o dată am fost în situația de a avea mâinile ocupate când “jonglăm” în bucătărie, tehnologia DoorAssist® face posibilă deschiderea şi închiderea automată a ușii frigiderului printr-o atingere ușoară a mânerului.

  Tehnologia AutoDosing care echipează noile mașini de spălat vase Beko simplifică semnificativ procesul de spălare a vaselor: în funcție de programul de spălat vase selectat, se eliberează o cantitate exactă de detergent necesară pentru a obține cel mai bun rezultat. Astfel, în compartimentul dedicat se poate stoca o cantitate de detergent și agent de clătire suficientă pentru o perioadă de o lună.

  Noua gamă de blendere Beko vine cu tehnologia Vacuum, care împiedică pierderea uzuală a nutrienților din fructe și legume, ca urmare a procesului de oxidare.  Această tehnologie asigură valoarea nutritivă maximă a preparatelor, acestea păstrându-și proprietățile  pentru o perioadă mai lungă de timp.

  Comparativ cu un blender standard, Blender Vacuum păstrează cu 40% mai mult din vitamina C conținută de fructe sau legume, astfel preparatele vor avea un gust mai bun și o textura mai fină, chiar și atunci când sunt depozitate peste noapte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.