More

  ARCHOS și QUSTODIO lansează dispozitivele ARCHOS Junior

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ARCHOS și QUSTODIO au încheiat un parteneriat pentru a proiecta dispozitivele ARCHOS Junior.

  Gama de produse este alcătuită dintr-o tabletă și un smartphone, dedicate unui public tânăr, oferindu-le părinților instrumente și programe utile pentru siguranța și educarea copiilor.

  Pe lângă configurația hardware optimizată, gama ARCHOS Junior include un abonament QUSTODIO PREMIUM, cu acces la un conținut filtrat și la instrumentecomplete de gestionare a activității de la distanță.

  Astfel, părinții vor avea certitudinea că cei mici sunt constant în siguranță în mediul online, utilizând tableta sau smartphone-ul într-un mod responsabil.

  Copiii au acces la internet de la vârste din ce în ce mai fragede, iar părinții se pot simți  copleșiți când trebuie să aleagă pentru aceștia o tabletă sau un smartphone.

  Cu gama ARCHOS Junior, părinții pot gestiona acum timpul petrecut de copii în fața ecranului, să îi protejeze pe cei mici de conținutul dăunător și să îi învețe cum să navigheze pe internet într-un mod mai sigur și distractiv.

  Prin intermediul instrumentelor QUSTODIO PREMIUM, cei mici vor fi mereu în siguranță și constant concentrați, în timp ce părinții au vizibilitate în ceea ce privește utilizarea dispozitivelor pe internet, aplicații sau rețele sociale.

  Tableta și smartphone-ul ARCHOS Junior includ toate elementele esențiale pentru a fi utilizate de copii: procesor quad-core, memorie RAM de 1 GB și capacitate de stocare internă de 8 GB, care poate fi extinsă cu un card Micro SD.

  Tableta și smartphone-ul dispun de ecrane de 10.1 inci, respectiv 5 inci, cu o rezoluție perfectă pentru navigarea  web, utilizarea de aplicații sau vizualizarea de fotografii sau fișiere video.

  Terminalele au un setup foto format din două camere, baterie de capacitate 4.000 mAh, respectiv 2.000 mAh, diverse posibilități de conexiune, dar și porturi și senzori pentru a asigura un grad înalt de confort atât acasă, cât și în timpul călătoriilor.

  Disponibilitate și preț

  Cele două dispozitive ARCHOS Junior sunt disponibile în Europa pe www.archos.com și pe rafturile partenerilor de distribuție ARCHOS, începând de la 79.99 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.