More

  Cu noile mașini de spălat Miele ai rufe impecabile în doar 39 de minute

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Echipamentele premium din gama W1 Passion de la Miele, prezentate în premieră la IFA Berlin 2018, pot spăla impecabil chiar și un singur articol, reușind să economisească până la 50% din energia electrică și 30% din detergentul necesar operațiunii.

  Programul exclusiv Miele, PowerWash 2.0, ce incorporează tehnologia Spin&Spray, a fost îmbunătățit cu nouă opțiune, SingleWash, care asigură aceeași calitate a spălării, indiferent de numărul rufelor introduse în mașină. Astfel, chiar și într-un program de sub 3 ore, echipamentele Miele ating un nou rating A+++ minus 50% de eficiență energetică.

  Practic, sistemul utilizează doar cantitatea de apă necesară pentru a asigura înmuierea optimă a hainelor. Astfel, în funcție și de textura și fibrele care alcătuiesc articolele, un kilogram de rufe va necesita cel mult 2 litri de apă pentru un proces de spălare.

  Rezultă o economie de 50% de apă și de 60% la energia electrică. De asemenea, timpul necesar este și el simțitor redus, iar utilizatorii vor vedea acest lucru pe display-ul mașinii de spălat.

  Noua gamă W1 Passion include și o componentă de protejare a mediului înconjurător. Astfel, sistemul TwinDos dozează detergentul în funcţie de cantitatea de rufe introdusă în cuvă,  precum și de gradul de murdărire al acestora. Comparând cu adăugarea manuală a detergentului, rezultă o economie de până la 30%.

  „De multe ori, clienții vor să spele un singur articol, cum ar fi perechea preferată de blugi, dar se tem că vor face risipă de energie electrică și bani dacă mașina nu este plină. Combinația dintre SingleWash și TwinDos de la Miele oferă, cu adevărat, rezolvarea acestei probleme”, spune Dr. Olaf Dietrich, Head of Laundry Care în cadrul Miele Group.

  Aceste două noi opțiuni sunt perfecte pentru articolele delicate sau din materiale ce necesită spălare individuală, din motive de igienă, de exemplu.

  Programele vor fi disponibile pe toate modelele ce includ funcția PowerWash 2.0, începând din luna septembrie, iar echipamentele vor putea fi testate și în România, din această toamnă.

  Gamei W1 de mașini de spălat i se alătură, începând de anul viitor, noile uscătoare din gama T1 Passion. Create pentru a economisi energie, fără a face rabat de la rezultate perfecte, aceste echipamente premium beneficiază de tehnologia EcoDry și interfața M Touch, dezvoltată de Miele.

  Cu alte cuvinte, display-ul central poate fi controlat doar prin atingeri, precum în cazul unui smartphone, fie prin apăsare, swipe sau scroll.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.