More

  Precomenzile televizoarelor Sony MASTER AF9 OLED și MASTER ZF9 LCD încep pe 15 octombrie

  Smart TV-urile Sony MASTER AF9 OLED și MASTER ZF9 LCD sunt disponibile pentru precomandă cu livrări începând de pe data de 15 octombrie.

  Obiectivul Sony este să creeze televizoare care redau imaginile extrem de fidel, așa cum au intenționat creatorii de conținut, iar seria MASTER oferă o calitate a imaginii apropiată de aceea a unui monitor profesionist dintr-un studio de producție de filme.

  Cele două modele ale seriei MASTER, AF9 și ZF9 sunt echipate cu un procesor de imagine de nouă generație, X1 Ultimate. Acest procesor poate detecta și analiza fiecare obiect dintr-o imagine cu ajutorul noii tehnologii Object-based Super Resolution de la Sony.

  De asemenea, Object-based HDR remaster a fost îmbunătățit semnificativ, fiecare obiect putând fi acum remasterizat individual pentru a obține o profunzime mai bună, o textură mai exactă și imagini mai realiste.

  Încă din anul 2000, impreună cu Sony Pictures Entertainment s-a creat un Picture mode care îndeplinește criteriile creatorilor de conținut, iar recent standardul HDR a fost inclus în procesul de creare al filmelor.

  Pentru seria MASTER, în colaborare cu Netflix, Sony lansează modul „Netflix Calibrated”. Această funcționalitate unică a fost concepută pentru a reflecta aceeași calitate a imaginii ca în studioul de televiziune, pentru a păstra viziunea și intenția creativă a artiștilor.

  Prin simpla accesare a unui meniu de setări, modul Netflix Calibrated reproduce cu fidelitate imaginile pentru a da viață poveștilor. Pasionații de divertisment se pot bucura acum de această experiență când urmăresc serialele TV preferate, filmele, documentarele și multe altele pe Netflix.

  De asemenea, seria MASTER este compatibilă cu CalMAN®, cel mai bun software de calibrare a afișajului de la Portrait Display. CalMAN este utilizat la scară largă de către profesioniști ca instrument pentru a asigura controlul calității conform cerințelor stricte ale creatorilor de conținut în ceea ce privește difuzarea, producția și postproducția. Datorită CalMAN, calitatea imaginii este menținută pe întreaga durată de viață a televizorului.

  Seriile AF9 și ZF9 includ Android TV™, care permite explorarea unei lumi complexe, de filme, muzică, fotografii, opțiuni de căutare, jocuri, aplicații și multe altele. Funcția de căutare vocală facilitează găsirea de conținut, adresarea de întrebări sau controlarea televizorului.

  Echipat cu Chromecast™ încorporat, poate trimite foarte ușor conținut de pe smartphone sau tabletă direct la televizor, în timp ce accesul la Google Play™ permite vizionarea filmelor preferate, emisiunilor TV și sesiunilor de jocuri pe televizor.

  Asistentul Google face utilizarea celor două televizoare AF9 și ZF9 mai facilă. Cele două modele au microfoane încorporate, astfel utilizatorul îi poate cere Asistentului Google să pornească orice emisiune TV, filme și multe altele.

  Conținutul de divertisment poate fi accesat acum rapid, doar prin vocea utilizatorului, datorită funcției Hands-free Voice Search.

  Seria AF9 4K HDR OLED MASTER (modele de 55″și 65″)

  – Dispune de tehnologia OLED pentru display-uri împreună cu Pixel Contrast Booster. 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare și panou de control original pentru OLED de la Sony, care oferă o experiență vizuală îmbogățită datorită negrului intens autentic și a unghiului de vizualizare mărit.

  – Picture Procesor X1™ Ultimate oferă o experiență vizuală superioară la calitate 4K HDR, împreună cu următoarele tehnologii: Object-based Super Resolution, Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR și prelucrare duală a bazei de date.

  – Acoustic Surface Audio+™ creează un câmp sonor bogat, redat de la trei actuatoare și două subwoofere orientate lateral, care îmbunătățesc considerabil experiența de vizionare.

  – Dispune de modul Netflix Calibrated care transpune viziunea creatorilor direct în conținutul afișat la televizor.

  – Compatibilă cu tehnologia de calibrare profesională CalMAN.

  – Redă culori vibrante cu TRILUMINOS Display, îmbunătățit și mai mult pentru acuratețea culorilor.

  – Android TV™ permite explorarea unei lumi complexe, de filme, muzică, fotografii, opțiuni de căutare, jocuri, aplicații și multe altele. Funcția de căutare vocală facilitează găsirea de conținut, adresarea de întrebări sau controlarea televizorului. Echipat cu Chromecast™ încorporat, poate trimite foarte ușor conținut de pe smartphone sau tabletă direct la televizor, în timp ce accesul la Google Play™ permite vizionarea filmelor preferate, emisiunilor TV și sesiunilor de jocuri pe televizor.

  – Dispune de Android TV și de Asistent Google cu funcție hands-free: utilizatorul poate găsi rapid orice caută doar folosindu-și vocea, cerându-i asistentului Google să pornească emisiuni TV, filme și multe altele. Pentru o experiență de vizionare îmbunătățită, utilizatorul poate controla luminile și dispozitivele conectate, în timp de urmărește un film.

  – Conținutul de divertisment poate fi accesat acum rapid, doar prin vocea utilizatorului, datorită funcției Hands-free Voice Search.

  – Design minimalist: constituit doar din ecran și suport.

  – Formate HDR compatibile: HDR10, Dolby Vision ™, HLG.

  Seria ZF9 4K HDR LCD MASTER (modele de 65″și 75″)

  – Picture Procesor X1™ Ultimate oferă o experiență vizuală superioară la calitate 4K HDR, împreună cu următoarele tehnologii: Object-based Super Resolution, Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR și prelucrare duală a bazei de date.

  – X-Wide Angle reduce procesul de schimbare a culorilor, atunci când imaginile de pe ecran sunt vizualizate din lateral. Nuanțele și culorile vor rămâne la fel indiferent de poziția de vizionare.

  – Caracteristici de iluminare complete LED Backlight pentru contrast foarte ridicat.

  – X-Motion Clarity™. Această tehnologie nouă ajută la redarea unei imagini clare, în cazul cadrelor care rulează rapid. Imaginile care redau mișcarea sunt controlate cu precizie, pentru a minimiza blur-ul. Chiar și imaginile care se derulează rapid sunt redate realist, fără diminuarea luminozității.

  – Dispune de modul Calibrated Netflix care care transpune viziunea creatorilor direct în conținutul afișat la televizor.

  – Compatibilă cu tehnologia de calibrare profesională CalMAN.

  – Include X-tended Dynamic Range™ PRO pentru a obține un contrast mai bun datorită echilibrării precise a intensității luminoase pe întreaga suprafață a ecranului, întunecând unele zone și amplificând altele. Această tehnologie permite obținerea unei luminozități de trei ori mai mari decât cea a unui televizor convențional LED cu iluminare din spate și îmbunătățește orice sursă de imagini până la o calitate apropiată HDR cu numeroase niveluri de luminozitate.

  – Redau culori vibrante cu TRILUMINOS Display, îmbunătățit și mai mult pentru acuratețea culorilor.

  – Android TV™ permite explorarea unei lumi de filme, muzică, fotografii, jocuri, căutare, aplicații și multe altele. Funcția de căutare vocală facilitează găsirea de conținut, adresarea de întrebări sau controlarea televizorului. Echipat cu Chromecast™ încorporat, poate trimite foarte ușor conținut de pe smartphone sau tabletă direct la televizor, în timp ce accesul la Google Play™ permite vizionarea filmelor preferate, emisiunilor TV și sesiunilor de jocuri pe televizor.

  – Dispune de Android TV și de Asistent Google cu funcție hands-free: utilizatorul poate găsi rapid orice caută doar folosindu-și vocea, cerându-i asistentului Google să pornească emisiuni TV, filme și multe altele. Pentru o experiență de vizionare îmbunătățită, utilizatorul poate controla luminile și dispozitivele conectate, în timp de urmărește un film.

  – Gestionare ușoară a cablurilor pentru montare pe diverse piese de mobilier.

  – Formate HDR compatibile: HDR10, Dolby Vision™, HLG.

  Prețuri Sony MASTER AF9 OLED și MASTER ZF9 LCD

  Televizorul Android Sony AF9 Master OLED Ultra HD 4K HDR de 139 cm (55”) are un preț recomandat de 13.649,30 lei, iar cel de 164 cm (65”) este disponibil la 18.201,10 lei.

  Televizorul Android Sony ZF9 Master LED Ultra HD 4K HDR de 163 cm (65”) are un preț de 13.649,30 lei, iar cel de 189 cm (75”) este disponibil la 22.746,90 lei.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here