More

  Espressorul Miele CM 7750 Coffee Select poate selecta din 3 tipuri diferite de cafea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miele lansează espressorul premium CM 7750 Coffee Select, primul care poate selecta din 3 tipuri diferite de cafea pentru ați oferi cafeaua dorită.

  Mai exact, espressorul are trei recipiente diferite, cu o capacitate de 210, 180 și, respectiv, 150 de grame, ce pot fi umplute cu tot atâtea tipuri diferite de boabe de cafea.

  Prin simpla apăsare a unui buton, funcția CoffeeSelect transferă boabele selectate într-o râșniță conică, din oțel inoxidabil, amplasată exact deasupra unității de preparare.

  Astfel, fiecare cafea va beneficia de aceeași aromă proaspătă. În acest fel sunt acoperite toate gusturile și alegerile dintr-o familie, pentru că cele trei recipiente pot fi umplute cu boabe pentru espresso, cafe crema și fără cofeină, de exemplu.

  Conectivitate și confort

  Prin intermediul noilor tehnologii, clienții care achiziţionează CM 7750 au la dispoziție un grad de personalizare impresionant.

  Nu mai puțin de 16 specialităţi de cafea sunt disponibile la atingerea unui singur buton, precum Coffee Crema, Espresso, Cappuccino,  Latte Macchiato sau Long Black, în timp ce aparatul poate stoca până la 10 profiluri diferite de utilizatori.

  De asemenea, toate modelele din seria CM7 vin cu WiFi integrat, astfel că utilizatorii pot comanda, prin intermediul unei aplicații de smartphone, prepararea unei cafele încă dinainte de a coborî din pat. În plus, pot monitoriza cantitatea de boabe rămasă în recipiente și solicita, la nevoie, livrarea de noi pachete de cafea.

  Un alt element care face ca espressoarele din gama CM7 să fie unice este acela că aparatele își realizează singure programele de decalcifiere şi curățare a sistemului de lapte.

  Black Edition Coffee, noile sortimente Miele

  Alături de revoluționarul espressor CM7, Miele va lansa și trei noi tipuri de cafea marcă proprie. Astfel, gama Miele Black Edition se îmbogățește cu sortimentele Cafe Crema, Espresso și Decaf.

  Pentru fiecare dintre acestea, o echipă de specialiști, formată din producători de cafea, baristas  și tehnicieni Miele, a dezvoltat un set de setări recomandate, ce includ cantitatea de cafea şi de apă, temperatura ideală și finețea măcinării, pentru diferitele tipuri de cafea Miele, astfel încât utilizatorii să poată savura aromele și gustul la potențial maxim. Fiecare espressor Miele include aceste setări, pentru ca rezultatul să fie mereu cel perfect.

  Noile sortimente Black Edition vor fi disponibile și în România începând din această lună.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.