More

  Samsung Mobile Care este asigurarea de 29.99 lei/lună pentru telefon care te scapă de griji

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vă sfătuim de fiecare dată să vă protejați telefoanele cu ajutorul huselor de protecție, a foliilor sau a carcaselor speciale, îndeosebi când vine vorba de produsele premium, cu un preț de achiziționare semnificativ. Inovația costă, tehnologiile de ultimă generație costă, un design futurist costă. Dar asta știm cu toții deja.

  Discutăm de peste 2 ani de zile despre cât de mari pot ajunge costurile de reparație a telefoanelor Samsung high-end în caz de șoc mecanic. În repetate rânduri am tratat acest subiect o dată cu review-urile pe care le-am realizat la Noobz și cu fiecare ocazie v-am sfătuit să țineți cont de protecție atunci când decideți să vă cumpărați telefoane noi.

  Anul acesta, gigantul Samsung a decis să introducă Samsung Mobile Care, noua metodă de asigurare a telefoanelor Samsung pentru daune accidentale. Este un serviciu de bun augur, pe care vi-l recomandăm.

  Astfel, veți evita reparația în service-uri neatorizate a telefoanelor, doar pentru a obține un cost mai mic sau experimentarea unor costuri extrem de mari, care s-ar putea să vă fie ceva mai greu să le susțineți la momentul evenimentului nefericit.

  Garantată de Allianz Global Assistance, Samsung Mobile Care este singura poliță de asigurare pentru clienți în care repararea dispozitivelor mobile Samsung este efectuată de tehnicieni autorizați Samsung, folosind piese originale Samsung.

  „Viața este imprevizibilă, așa că la Samsung vrem să oferim clienților noștri siguranță atunci când folosesc dispozitivele mobile.

  Având un serviciu de reparații garantat și serviciul de relații cu clienții susținut direct de Samsung, ajutăm la menținerea funcționalității și duratei de viață a dispozitivelor mobile”, a declarat Ionuţ Gherghe, director al diviziei Customer Service în cadrul Samsung Electronics România.

  Tot ce trebuie să știi despre Samsung Mobile Care

  Abonamentul de asigurare Samsung Mobile Care are un preț recomandat de 599.99 lei în avans pentru cei 2 ani sau 29.99 lei / lună timp de 2 ani.

  Acesta acoperă orice daună accidentată și este disponibil pentru telefoanele Samsung Galaxy S7 / S8 / S8+ / Note 8 / S9 / S9+ și Note9. În plus, poți revendica aplicabilitatea acestuia de 2 ori pe parcursul a doi ani, iar dacă vrei să renunți la serviciu, ai la dispoziție 14 zile să reflectezi.

  În 30 de zile de la cumpărarea smartphone-ului poți aplica pentru asigurare, iar rezilierea anticipată după perioada de reflexie se face doar prin rambursare pro-rată. Cât despre transferabilitate, aceasta se poate doar cu plata în avans.

  La un calcul simplu, dacă plătiți integral, liniștea vă costă 600 lei, dacă plătiți în rate vă costă 720 lei. Oricare opțiune ați alege-o, tot veți avea un cost la jumătate sau mai mic de jumătate decât dacă ați plăti integral reparația fără asigurare.

  Pentru fiecare solicitare de reparație validată este necesară o taxă de 369,99 lei către service-ul autorizat Samsung, suplimentar de abonamentul Samsung Mobile Care. Chiar și așa, costul total de asigurare tot este mai mic comparativ cu cât ați plăti integral, fără asigurare.

  La Samsung Galaxy S7 Edge, spre exemplu, costul de reparare al ansamblului sticlă-display ajunge la aproximativ 1400 lei.

  Creat pentru neprevăzut

  Cu o asigurare completă a daunelor, Samsung Mobile Care este destinat situațiilor neprevăzute.

  Dispozitivele sunt asigurate împotriva tuturor deteriorărilor accidentale care limitează funcționalitatea dispozitivului, inclusiv deteriorarea ecranului.

  Utilizatorii pot solicita acest serviciu de două ori pe parcursul poliței lor de asigurare de doi ani.

  Standarde ridicate Samsung

  Samsung recunoaște importanța extinderii duratei de viață a dispozitivelor mobile și contribuie la menținerea calității și valorii reziduale originale.

  Din acest motiv, tehnicienii autorizați Samsung vor efectua întotdeauna reparațiile dispozitivului ca parte a pachetului Samsung Mobile Care, folosind numai componente Samsung verificate.

  Pe parcursul procesului de revendicare, clienții vor vorbi întotdeauna direct cu agenții Samsung și tehnicienii cu expertiză.

  Înregistrează-te acum

  Cu opțiunea de plată în avans sau lunară, Samsung Mobile Care a fost conceput pentru a pune utilizatorul pe primul plan.

  Clienții pot achiziționa serviciul de pe samsung.com/ro în termen de 30 zile de la cumpărarea noului dispozitiv mobil și au o perioadă de 14 zile după achiziție, în cazul în care doresc să anuleze cererea.

  „Samsung Mobile Care oferă un serviciu care este competitiv în preț și oferă clienților noștri servicii de asigurare premium. Vrem să ne asigurăm că toți utilizatorii noștri își folosesc cu drag dispozitivele și că pot continua să o facă, chiar dacă se mai petrec și accidente”, a adăugat Ionuţ Gherghe, director al diviziei Customer Service, în cadrul Samsung Electronics România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.