More

  eMAG din Băneasa este cel mai mare showroom deschis de retailer

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  eMAG a deschis cel mai mare showroom din România. Acesta este situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, iar în primul weekend de la deschidere peste 15.000 de oameni i-au trecut pragul.

  Clienții eMAG din Băneasa au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro. Magazinul are o suprafață de 2.400 de metri pătrați, cea mai mare gamă de produse expuse și un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro.

  Deschiderea a fost susținută de o campanie de comunicare orientată către online, care a oferit informații despre inaugurarea noului showroom și despre serviciile disponibile.

   „Având în vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reușit să comunicăm online eficient beneficiile pe care le au clienții în showroom-ul din Băneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

  Showroom-ul eMAG din Băneasa, în care sunt disponibile cele mai noi produse electronice, electrocasnice și jucării, este situat pe două niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata și ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiază de un spațiu de parcare mare.

  În premieră, în noul showroom eMAG au fost deschise 5 magazine dedicate de tip „shop in shop” cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele și Lenovo:

  În zona LEGO este disponibilă cea mai mare gamă de produse din România cu opțiuni pentru întreaga familie;

  În zona dedicată Samsung vizitatorii găsesc cel mai mare shop in shop mobile din Europa de Est, în care sunt prezentate cele mai noi tehnologii și produse din gama Samsung;

  Primul shop in shop NEFF din România într-un retailer electro IT, în care sunt expuse produse electrocasnice premium pentru bucătărie, potrivite și pentru cei mai exigenți bucătari;

  Prima prezență Miele din România într-un retailer electro IT îi întâmpină pe vizitatori cu cele mai noi produse electrocasnice premium;

  Primul shop in shop Lenovo din România, în care pasionații de tehnologie pot găsi produse premium, cum ar fi laptopuri ultraslim și convertibile Yoga sau dispozitive pentru gaming Legion.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.