More

  Pe un hoverboard ARCHOS de 500W timp de o lună de zile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Hoverboardul ARCHOS este primul model din această categorie de produse pe care l-am testat la Noobz. Pentru un cuplu de tineri căsătoriți, viața cu hoverboardul nu pare să fie cea mai atractivă, dar nu același lucru îl putem spune când vine vorba de copii.

  Ne place să facem mișcare cu rolele, bicicleta și trotineta, iar o alternativă electrică la aceste produse, până la ARCHOS Hoverboard,  nu am luat în calcul.

  Pentru că cei de la ARCHOS ne-au provocat să le testăm produsul, iată-ne vreme de o lună de zile cu ARCHOS Hoverboard, care reușește să transforme orice moment de monotonie în distracție.

  Probabil vă gândiți că a trecut hype-ul acestor gadgeturi și luați în calcul că mai vine și iarna în 3 luni de zile. Totuși, într-o lună de când utilizăm hoverboardul, noi i-am găsit mai multe întrebuințări.

  Spre exemplu, este util în situațiile în care ești mai stresat și ai nevoie să te relaxezi și să îți iei gândul de la probleme. Oferă o activitate distractivă atât pentru cei mici, cât și cu cei mari și ajută la deplasarea mai rapidă între punctele de interes.

  Și, nu în ultimul rând, te învață să menții echilibrul trupului și să descoperi noi moduri în care te poți mișca, pe care nu te gândeai vreodată că le poți stăpâni.

  Pe noi, ARCHOS Hoverboard ne-a ajuta mult în drumurile până la Mega Image și înapoi. Cel mai apropiat magazin de casă se află la 500 metri distanță, iar de cele mai multe ori foloseam trotineta să ne deplasăm. Cu hoverboardul, lucrurile sunt ceva mai simple, asta și dacă știi să îți menții echilibrul.

  Am mai folosit jucăria pentru cei mici și cei mari în plimbările în parc pe care le facem seara, pe străzile din Otopeni și în unele mall-uri, unde ni s-a permis accesul. Din păcate, încă există mall-uri care nu permit să intri cu rolele sau alte dispozitive pe roți, deși ai totuși voie cu căruciorul pentru copii.

  Cristian, pentru că își menține mult mai bine echilibrul pe roți și merge cu rolele ca un profesionist, nu a avut mari probleme să se adapteze mersului cu hoverboardul. În schimb, nu același lucru l-aș putea spune despre mine.

  În vreme ce el în jumătate de oră a învățat arta echilibrului, la mine a durat vreo câteva zile.

  Hoverboardul ARCHOS se manevrează destul de ușor, prinde o viteză maximă de 13 km/h, are două motoare de 250W, folosește un unghi de urcare de 15 grade și suportă până la 120 kg greutate.

  Acumulatorul acestuia este de 36V, 4.4 AH și asigură o autonomie pentru o plimbare de 15 kilometri. În plus, timpul de încărcare nu este mai mare decât cel folosit pentru încărcarea unui smartphone (2 ore).

  Roțile acestuia sunt de 6.5 inch, fără tub și nu trebuie să îți faci prea mari probleme pentru că gadgetul are stabilizare automată.

  Bateria hoverboardul ARCHOS poate fi influențată de greutatea pe care o ai, viteza pe care o prinzi și mișcările pe care le faci.

  În cazul meu, nu am prins o viteză prea mare pentru că aveam mișcări timide, iar acest lucru nu consuma prea mult nici din baterie. Dar, Cristi pentru că prindea viteză și nu se temea să execute mișcări ceva mai precise și mai bruște, bateria se descărca ceva mai repede, cu mult înainte de 15 km.

  ARCHOS Hoverboard de 500W este un produs interesant și interactiv, destul de rezistent și răbdător cu utilizatorii, iar prețul de aproximativ 750 lei este unul pe măsura experiențelor pe care acesta le oferă.

  Pentru că are motoarele ceva mai mici, comparativ cu modelul Hoverboard ARCHOS XL de 700W sau alte hoverboraduri de la FreeWheel spre exemplu, îl recomandăm de preferat începătorilor și copiilor și mai puțin celor care stăpânesc deja arta ”șofatului” unui hoverboard.

  Spre exemplu, nepotul nostru, care are doar 13 ani, merge înclusiv în genunchi pe hoverboard, face mișcări cu spatele, parchează gadgetul și nu are nici cea mai mică emoție când îl conduce, în vreme ce despre mine nu aș putea spune același lucru.

  Normal, cum era de așteptat, el folosește un hoverboard cu motoare de 700W.

  Ce vă recomandăm noi este să protejați scuterul electric cu o husă de protecție, iar asta pentru că în timpul transportului puteți să-i afectați aspectul. Modelul testat de noi, pentru că a mai trecut și pe la alți testări, a fost destul de uzat, dar în cazul vostru, vorbind de un produs personal, ar trebui să aveți ceva mai multă grijă.

  Greutatea hoverboardului este ceva mai mică decât alte modele de pe piață, de doar 9,22 kg, dar tot este mare pentru un copil sau o femeie.

  Așadar, dacă nu știți ce cadouri să le mai luați celor mici și celor mari, de zilele de naștere, Black Friday, Moș Nicolae sau Moș Crăciun, luați în calcul un hoverboard ARCHOS. Nu este prea scump, te distrează și te îndeamnă să faci și un pic de mișcare, dar mai ales să înveți să îți menții echilibrul, acțiune ce îți lucrează toate grupele de mușchi.

  *Atenție! Când coborâți de pe hoverboard, făceți-o prin spatele acestuia, nu prin față. Cristian a coborât greșit de pe el, a căzut și și-a luxat mâna.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.