More

  The Predator – Predatorul (2018) este un film ca o joacă de copil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am fost de curând la cinema să vedem The Predator – Predatorul (2018) la invitația Acer, producătorul seriei de produse Predator dedicată jocurilor pe PC. Ne-ar fi plăcut să fie filmul la fel de bun ca laptopurile și desktopurile Predator, dar din păcate a fost exact ca o joacă de copiii.

  Scenariul a fost scris de parcă s-ar fi întâlnit la un moment dat câțiva prieteni adolescenți în subsolul unei case, să pună la cale o piesă de teatru pentru școală.

  Filmele SF sunt în topul preferințelor mele, iar dacă sunt presărate și cu nițica groază, sunt satisfăcută pe deplin. Din păcate, The Predator – Predatorul (2018) nu le are nici cu groaza, nici nu science fiction-ul. Am văzut jocuri pe calculator care m-au speriat mai mult sau m-au atras într-o lume de domeniul fantasticului mai bine decât acest film.

  Evaluarile de 6/10 de pe IMDB și 6.8/10 de pe Cinemagia sunt prea indulgente. Păcat de actorii buni din film, că storyline-ul este de-a dreptul sărac și lipsit de sare și piper.

  Filmul SF de groază și acțiune The Predator – Predatorul (2018) este al patrulea film din franciza Predator, după Predator, Predator 2 și Predators, acțiunea filmului are loc între cea din Predator 2 și Predators.

  Potrivit promovării filmului, seria ar fi trebuit să ne sperie. Din păcate, doar ne-a amuzat și cel mult ne-a relaxat după o zi solicitantă la birou.

  Noroc că am vizionat filmul în sala VIP de la Cinema City Park Lake și am stat relaxați în fotoliile cu reglaj electric al spătarului și al picioarelor, că dacă mă lua somnul în sală mă trezeam destul de amorțită.

  Apropos, cine vrea să meargă să vadă filme de acum la cinema la VIP să încerce neapărat zona VIP de la Park Lake, merită toți banii. Nu se compară cu nicio altă sală VIP de la cinema din alte mall-uri în care am mai fost și unde mai pui că și mâncarea e diversificată și destul de gustoasă.

  Cât despre preț, la VIP Park Lake de luni până joi plătești 75 lei, de vineri până duminică 90 lei, la care se mai adaugă ochelarii de unică folosință de 4 lei.

  În alte cinema-uri, cum ar fi cel din Băneasa, am dat 85 lei, canapelele sunt vechi de când lumea, incomode și le mai și împarți cu încă o persoană, meniul e aproape de fiecare dată același și nu mereu la fel de gustos.

  Dacă ești mai aproape de Băneasa Shopping City, parcă merge să vizionezi filmele aici, dar dacă e aproximativ aceeași distanță de parcurs și până la Park Lake, îți recomandăm să încerci.

  Revenind la The Predator – Predatorul (2018)

  Filmul este destul de haotic, cu o acțiune pe repede înainte. Se pune accentul pe unitate și prietenie, iubire față de copii și mai puțin pe dragoste și sex. Pe de o parte e în regulă, dar știm prea bine că un produs de succes trebuie să aibă câte puțin din toate.

  Nu este un film pe care l-aș muta neapărat în coșul cu ”nu l-aș recomanda niciodată”, dar cu siguranță l-am trecut pe lista filmelor pe care nu le voi reviziona niciodată.

  Dacă ai o ofertă bună la bilete la cinema, să spunem în miercurea Orange sau ceva, mergi să vezi The Predator – Predatorul (2018), dacă nu, așteaptă-l să fie disponibil pe internet sau la un furnizor de filme și seriale, pentru că e tipul de film pe care e bine să îl cumperi la kilogram.

  V-am mai spus că eu nu citesc prea multe despre filme înainte să le văd. Cel mult mă uit la trailer și în rest mă las surprinsă. The Predator nu a reușit nici măcar să mă surprindă, darămite să mă sperie sau să creeze suspans.

  Din distribuție fac parte actori foarte buni: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Thomas Jane, Alfie Allen și Sterling K. Brown. Totuși, ce să faci cu un pilot de curse, dacă îl pui la volanul unei mașini Lada?

  Probabil și ei s-au distrat copios la filmări cu toate copilărismele pe care le-au avut în cap Fred Dekker și Shane Black când au scris scenariul. Cel puțin noi, garantăm că am râs și am afirmat de câteva ori: ”Ce porcărie!”

  Anterior vizionării, au fost la The Predator și câțiva elevi de clasa a 9-a, băieți și fete. Nici pe ei nu i-a prea dat pe spate. Am crezut inițial că avem gusturi diferite în materie de filme din cauza vârstei, dar se pare că pe viitor ar cam trebui să iau în calcul feedback-ul lor.

  Concluzia

  Mergeți la The Predator – Predatorul (2018) doar cu gașca, la Orange Film sau dacă vă face cineva cadou vizionare, în rest, așteptați să îl vizionați acasă, într-o zi în care sunteți dispuși să alocați 1 h 58 minute din viața voastră unui film ca o joacă de copil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.