More

  Microsoft anunță disponibilitatea Windows 10 October 2018 update și noile experiențe cu Office 365

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft vrea să te ajută să gestionezi un nou stil de viață digital prin furnizarea unei tehnologii care reușește cu preponderență să ajute utilizatorii în activitățile zilnice și nu să îi distragă.

  Concentrându-se pe zona unde forța și pasiunea companiei sunt cele mai puternice, Microsoft consolidează o nouă eră a productivității personale nu doar la locul de muncă, ci și în modul în care oamenii prezentului trăiesc, studiază și își petrec timpul liber.

  Gigantul de tehnologie își propune să redea oamenilor mai mult timp personal, cu experiențe care să îi ajute în toate situațiile uzuale și pe toate dispozitivele.

  În lumea de astăzi, cu atât de multe dispozitive, ar trebui să puteți alege telefonul și laptopul dorite din cele mai bune game existente.

  Cu funcții precum Your Phone și Windows Timeline, puteți trece fără probleme de la un dispozitiv la altul și puteți crea o experiență unificată între dispozitivele iOS, Android și PC-ul dvs.. Indiferent unde vă aflați, ce dispozitiv folosiți sau unde se află datele dvs., ar trebui să puteți fi întotdeauna eficienți.

  Deoarece nimic nu este mai valoros decât timpul tău, Microsoft te ajută să îți organizezi întreaga viață folosind puterea unică a Outlook-ului și a calendarului. De asemenea, integează aplicațiile To-Do cu Skype și Outlook.com, pentru a te ajuta să îți gestioneză timpul mai ușor ca oricând.

  Grija securității datelor și a identității digitale poate să fie transferată Microsoft, ca să puteți fi cu adevărat prezenți la cina cu familia, fără să vă fie distrasă atenția.

  Soluția de securitate enterprise-class Intelligent Security Graph și cea de învățare automatizată a companiei garantează siguranța identității, a datelor și a persoanelor care contează cel mai mult pentru tine, cu funcții precum Family Safety din Microsoft Launcher.

  În cele din urmă, poți să dai frâu liber creativității, iar momentele cele mai bune sunt atunci când lucrăm și colaborăm unii cu alții.

  Într-o lume dominată de consum, te poți folosi de puterea inteligenței artificiale (AI) și de inovațiile din dispozitivele tale, cum ar fi Surface Pen și Dial, și funcții Office 365 cum sunt Inking în PowerPoint și Word, Animațiile 3D integrate, precum și instrumentele de colaborare Microsoft, pentru a da frâu liber creativității în moduri complet noi.

  Aceste experiențe sunt posibile datorită noilor inovații din Office 365 și actualizării Windows 10 October 2018 Update , care este disponibilă astăzi.

  Cu noile dispozitive Surface, Windows 10 și Office 365, poți să începi călătoria în această nouă eră a productivității personale.

  Anunțuri Windows 10 și Office 365

  Aplicația Your Phone

  Întreruperea unei iterații pe computerul personal pentru a răspunde la un SMS sau la o notificare de pe telefon îți poate afecta concentrarea și fluxul de lucru.

  Aplicația Your Phone oferă acces instant la SMS-urile și fotografiile de pe telefonul Android direct pe PC, permițându-ți să fii eficient și să-ți menții concentrarea.

  Windows Timeline pe telefon

  Pe măsură ce trecem de la sarcinile de lucru la cele personale pe PC-urile și telefoanele noastre pe parcursul unei zile, este din ce în ce mai dificil să găsim pe dispozitive fișiere, documente sau pagini web.

  Funcția Windows Timeline este disponibilă pe PC-urile Windows 10 din luna aprilie, iar acum Microsoft o aduce și pe telefonul tău iPhone sau Android, permițându-ți să accesezi un istoric în care să găsești fișierele și site-urile web pe care le-ai utilizat recent pe aceste dispozitive.

  Integrare Outlook/To-Do cu Outlook.com & Skype

  Este simplu să redactezi o listă lungă de sarcini, dar e mult mai dificil să găsești timp pentru a finaliza fiecare sarcină.

  Cu aplicația To-Do integrată acum cu Outlook.com, poți include cu ușurință o sarcină într-un slot liber din calendar și poți stabili un timp pentru a o realiza. Dacă primești un e-mail care are o sarcină asociată, poți să o incluzi și pe aceasta în To-Do pentru a crea automat o nouă sarcină, obținând astfel un plus de organizare și continuitate.

  În Skype, selectează mesajul și atinge „Creați o sarcină” pentru a deschide panoul de activități. De aici, poți adăuga, edita și șterge sarcini. Sarcinile vor fi salvate și disponibile în Skype sau în aplicația To-Do.

  Family Safety pentru Microsoft Launcher

  Cu aplicația Microsoft Launcher instalată pe dispozitivele Android ale membrilor familiei și cu o setare de conturi de familie Microsoft, părinții pot fi la curent cu locația copiilor lor.

  În plus, părinții pot accesa activitatea copiilor în aplicații pe dispozitivul lor Android; astfel, aceștia pot vedea numele aplicațiilor accesate și timpul petrecut pe fiecare aplicație.

  Cu Xbox One sau cu un PC Windows 10 instalat în portalul de familie, puteți să vizualizați pe aceste dispozitive, prin intermediul Microsoft Launcher, activitățile lor.

  Inking în PowerPoint

  Microsoft introduce AI în Microsoft Office din două motive: pentru a ușura sarcinile de zi cu zi și pentru a face conținutul mai atractiv. Datorită actualizărilor de astăzi, poți crea și da viață unor idei mai ușor, utilizând doar stiloul digital și dispozitivul cu funcție de atingere:

  – O listă scrisă cu creionul digital se va transforma într-un text perfect formatat.

  – Dacă desenezi o diagramă sau o schemă, poți desena atât cuvinte, cât și forme, iar PowerPoint le va transforma în text și în forme trasate rapid dintr-o singură mișcare.

  – Poți lăsa motorul inteligent de design să lucreze pentru tine. Pur și simplu începi cu o filă albă, proiectezi slide-ul cu creionul digital, iar Designer va folosi AI pentru a-ți recomanda slide-uri dintre care să alegi.

  Inking în Word

  Cu o noua funcție inteligentă din Ink Editor poți să adăugați un cuvânt, să desparți cuvinte sau să adăugi rânduri noi în document, fără să atingi tastatura. Acum poți edita un document Word de la început până la sfârșit folosind stiloul digital și dispozitivul cu funcție de atingere.

  Animații 3D integrate

  În aplicațiile PowerPoint și Word, mișcările animate dinamic sunt acum integrate în obiecte 3D, facilitând utilizarea 3D și cea a animației pentru a vă aduce proiectele la viață.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.