More

  Ce trebuie să știi despre eMAG, de la livrare la politica prețurilor de Black Friday

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am fost la întâlnirea anuală cu CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu. De aici am aflat despre ce s-a schimbat în eMAG de anul trecut până în prezent, care sunt planurile pentru lunile ce urmează și am obținut câteva răspunsuri la întrebările pe care le aveam legate de produsele resigilate vândute ca noi.

  Am înregistrat video prezentarea, iar asta pentru a nu omite anumite aspecte care ar putea fi de interes pentru voi, utilizatorii care ne urmăriți și sunteți clienți eMAG.

  Am împărțit prezetarea pe fiecare temă dezbătută, astfel încât să dați play exact la părțile care vă interesează. (PS: sunetul nu este cel mai bun, remediem pe viitor problema cu un microfon unidirecțional, dar e păcat să pierdem informațiile).

  Prima parte din prezentare este despre evoluția traficului pe mobil, comenzile de produse electro-IT din total produse și evoluția clienților noi pe eMAG.ro.

  În a 2-a parte a prezentării găsiți informații legate de livrarea rapidă, cât s-a investit în tehnologie, dar și ce e planificat pentru viitorul mediu spre îndepărtat.

  A 3-a, a 4-a, a 5-a și a 6-a parte vizează partenerii marketplace sau anteprenorii și companiile care doresc să intre în marketplace. Iulian Stanciu vorbește aici despre calitatea marketplace, creșterea ofertei din marketplace, ce primesc sellerii din marketplace sau cum este îmbunătățită calitatea din marketplace.

  De asemenea, este tratat și subiectul suspendare, reactivare și reziliere cont marketplace, se discută despre estimarea termenului de livrare în marketplace și despre butonul de cumpărare.

  A 6-a parte începe cu detaliile despre customer service pentru clienții eMAG care cumpără din marketplace (un proiect pilot cu 250 de persoane) și continuă cu o componentă foarte importantă și de maxim interes pentru clienți – LIVRAREA!

  Dacă sunteți interesați de îmbunătățirile aduse la retur și cum primești banii înapoi, dați play la videoclipul de mai jos.

  Ultima parte atinge subiectul Black Friday, dar nu primi amănunte despre campania, confirmată pentru 16 noiembrie 2018 la eMAG. În schimb, Iulian Stanciu explică încă o dată politica prețurilor în perioada campaniei cu cele mai mari reduceri din an.

  Despre Black Friday 2018 o să află mai multe în aproximativ 2 săptămâni cel mai probabil, în cadrul unui eveniment dedica campaniei.


  Pentru cei care au urmărit subiectul resigilatelor vândute ca noi (subiectul pe larg aici >>> https://goo.gl/WT2KWU), CEO-ul eMAG vine cu răspunsuri și promite soluții. Detalii găsiți în #CeZiceGanescu:

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.