More

  Samsung prezintă smartphone-ul pliabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a prezentat pentru prima dată smartphone-ul pliabil, mult așteptat de utilizatori. Tehnologia folosită pe telefonul pliabil este numită de gigant ”Infinity Flex Display”, iar telefonul are dimensiunea unei tablete, care poate fi pliată cât să încapă într-un buzunar.

  Samsung a prezentat succint un dispozitiv pliabil astăzi, fără să îi dea nume și fără să intre în detalii. Lumina de pe scenă a fost difuză  pentru a păstra ascunse elementele de design. ”Avem un dispozitiv aici”, spune Justin Denison, Senior Vicepreședinte al divizei de Marketing de Produs de la Samsung. ”Și este surprinzător.”

  Telefonul pliabil include un display pe exterior care acționează ca un telefon și un display principal de tabletă cu diagonala de 7.3 inch.

  Cu ajutorul unei tehnologii numită de Samsung ”fereastră multi-activă”, pot fi rulate pe dispozitivul mobil până la 3 aplicații.

  Samsung spune că va putea să înceapă producția de masă a Infinity Flex Display în „câteva luni”, dar nu menționează când anume vom putea vedea mai mult decât un concept a acestui dispozitiv.

  Google lucrează îndeaproape cu Samsung pentru a oferi suportul Android necesar pentru dispozitivele pliabile noi, iar anul viitor s-ar putea să asistăm chiar la o lansare.

  Samsung nu este singurul producător de telefoane care lucrează că crearea unui dispozitiv pliabil. Huawei planifică lansarea unui astfel de produs pentru anul viitor. Lenovo și Xiaomi testează, de asemenea, propriile prototipuri, iar LG lucrează la propriul display flexibil OLED.

  Microsoft lucrează la un dispozitiv cu mai multe ecrane, cum de altfel producători de care nu ați mai auzit până acum experimentează tablete care se pliază.

  Anul 2019 s-ar putea să fie destul de ofertant și plin de surprize din acest punct de vedere. Ce părere aveți despre telefonul-tabletă pliabil prezentat astăzi de Samsung?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.