More

  Google mai dă o lovitură reclamelor abuzive prin Chrome 71

  Începând din luna decembrie, Google taie veniturile din reclame pentru website-urile care ignoră regulile împotriva anunțurilor rău-intenționate.

  ”Din decembrie 2018, Chrome 71 va înlătura toate reclamele de pe numărul redus de website-uri cu experiențe abuzive persistente”, spune product managerul Chocolate Factory, Vivek Sekhar, luni, demonstrând dorința, probabil neașteptată, a companiei de a renunța la venituri de dragul drenării reziduurilor din piață.

  Doar din vânzări de reclame online, Google adună 100 de miliarde de dolari pe an, astfel încât își poate permite să recurgă la o reducere de venituri de la un număr redus de site-uri web.

  Cel mai probabil, Chrome 71 va bloca anunțurile neconforme difuzate din afara rețelei Google, astfel că Chocolate Factory nu va pierde niciun ban în cele din urmă.

  Cei care vor experimenta o scădere a numărului de click-uri vor fi în cele din urmă furnizorii de reclame. Anunțurile nedorite care sunt luate în vizor au tendința să fie casete false de dialog și alte asemenea.

  Google aplică perioada de grație de 30 de zile celor care oferă spațiu pentru reclamele înșelătoare. Dacă deținătorii de site-uri nu răspuns reclamației prezentată prin instrumentul Abusive Experiences, Google va respinge reclamele site-ului și veniturile aferente acestora.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here