More

  McDonald’s deschide primul restaurant din Focșani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  McDonald’s deschide un restaurant de tip fast food din orașul Focșani, de altfel al 74-lea care se deschide la nivel național.

  Dacă ani la rând focșănenii au mers în orașe vecine, precum Bacău, Galați sau Buzăm pentru a consuma hamburgerii americani, de luni, 11 noiembrie, a fost deschii primul restaurant McDonald’s din oraș.

  Doritorii, găsesc restaurantul McDonald’s pe Bulevardul Brăilei, în parcarea Kaufland, iar dacă tranzitați orașul, trebuie să mai știți că restaurantul este de tip drive-in, ceea ce înseamnă că puteți să comandați direct din mașină.

  Reprezentanții McDonald’s estimează că între 3000 – 4000 de clienți vor trece zilnic pragul restaurantului.

  În perioada 12 – 14 noiembrie, McDonald’s Focșani are o ofertă de nerefuzat: ”fiecare produs Big Mac, McChicken, porţie de cartofi sau cafea McCafé tall este însoţit de un al doilea produs din partea casei.”

  McDonald’s are în prezent în România nu mai puțin de 74 de restaurante în peste 20 de oraşe. Numai anul acesta a deschis 8 restaurante noi, printre care şi cel de la Focşani.

  În următorii ani McDonald’s își propune să investească peste 50 de milioane de euro pentru acoperirea cu restaurante a tuturor regiunilor ţării.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.