More

  Toyota România oferă 10 automobile Proace Verso Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR)

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Toyota România pune la dispoziția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) 10 automobile dedicate susținerii mobilității sportivilor români aflați în program de pregătire pentru Jocurilor Olimpice, continuând colaborarea începută la finalul anului 2017.

  COSR a achiziționat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota România contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unități Proace Verso (mașini transport persoane 7+1 locuri).

  Prin această acțiune, Toyota România își înnoiește, astfel, promisiunea de a asigura cele mai bune soluții de mobilitate pentru Jocurile Olimpice.

  Mașinile vor fi puse de către COSR la dispoziția unui număr de 10 federații nominalizate și care pregătesc sportivi în vederea unei participări de succes la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020.

  Contractul de sponsorizare încheiat de Toyota România cu COSR, cu valabilitate până la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020, ilustrează angajamentul companiei auto de a susține performanțele sportivilor români, precum și de a asigura soluții pentru mobilitate mai sigure și mai eficiente și de a participa la construirea unui viitor sustenabil, în spiritul viziunii globale a mărcii.

  Colaborarea la nivel local vine în continuarea parteneriatului global, semnat de Toyota Motor Corporation cu Comitetul Internațional Olimpic prin care Toyota devine partener oficial exclusiv la categoria mobilitate.

  Acest parteneriat global include atât vehicule cât și servicii și soluții de mobilitate și este planificat până în anul 2024.

  Angajamentul Grupului Toyota de a furniza soluții sustenabile pentru mobilitate a luat formă în 2017, când compania a decis să susțină Comitetul Internațional Olimpic, comitetele de organizare a Jocurilor Olimpice și Comitetele Olimpice Naționale din întreaga lume.

  Parteneriatele sprijină obiectivele Agendei Olimpice 2020 și directivele strategice pentru viitor ale Mișcării Olimpice, în același timp potențându-le prin valorile comune împărtășite de Grupul Toyota și comitetele sportive.

  Federațiile implicate în acest proiect sunt Federația Română de Canotaj, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Tir Sportiv, Federația Română de Tenis de Masă, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Federația Română de Lupte, Federația Română de Haltere, Federația Română de Kaiac-Canoe, Federația Română de Judo și Federația Română de Gimnastică. 

  Toate aceste federații sunt reprezentate de medaliați olimpici remarcabili ai acestor sporturi, care au scris istoria sportului românesc de-a lungul timpului și care reprezintă exemple de urmat pentru generațiile următoare de sportivi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.