More

  Un scaner compact pentru birou și acasă

  Când îți dai seama că ai nevoie de un scaner compact pentru birou și acasă? Simplu, când crește volumul de muncă. Un astfel de dispozitiv te poate ajuta să economisești timp, nervi și bani.

  Azi vă vorbesc despre un scaner portabil de la Brother pe care l-am testat. Veți afla cât de important este un astfel de dispozitiv în biroul oricărei persoane. De asemenea, vă spun și când cred că merită să plătești 1500 lei sau mai mult pe un scaner.

  La Noobz, folosim de 2 ani de zile un scaner portabil Brother DS-820W. Pe măsură ce se dezvoltă afacerea, colaborările sunt din ce în ce mai multe și lucrăm la și mai mult conținut. Asta înseamnă că numărul documentelor de transmis crește.

  Ar fi fost ideală o lume în care toată birocrația să se țină în format digital. Dar mai e mult până acolo, așa că trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem.

  Brother ADS-1700W este un scaner compact pentru birou și acasă

  Ne-am gândit să cerem pentru testare fratele mai mare al scanerului de la birou, Brother ADS-1700W. Am vrut să vedem dacă din punct de vedere al productivității și al timpului avem de câștigat folosindu-l.

  Folosim Brother DS-820W foarte mult în mașină sau când suntem între evenimente. La birou, avem nevoie de un scaner compact care să suporte o capacitate mai mare de documente. De altfel, nici să nu presupună prezența unei persoane care să introducă pe rând documentele.

  Avem o imprimantă Brother DCP-1610WE care vine cu scaner încorporat. Dar e potrivită mai degrabă pentru scanarea unui act de identitate sau a unei simple anexe de contract. În schimb, pentru scanarea unui teanc de documente, e ceva mai greoi procesul de scanare cu ea.

  Un scaner compact pentru birou care tace și face

  Văzusem scanerul pentru birou Brother ADS-1700W de ceva vreme și chiar mă întrebam dacă își merită banii cu adevărat. Așa că, l-am luat și l-am pus la treabă.

  Câți dintre voi ați întâmpinat până acum situații în care v-ați fi dorit să aveți un scaner portabil la voi? Unii producători de smartphone-uri s-au gândit să integreze funcții de scanare direct în telefoane. Dar cu toate astea încă nu am ajuns în punctul în care fiecare dispozitiv de telefonie mobilă să ofere acest beneficiu.

  În plus, scanarea cu telefonul este parțial productivă. Spre exemplu, dacă ai de scanat rapid cartea de identitate sau permisul de conducere, e bine.

  Dar dacă ai de scanat o mapă cu documente pe care trebuie să le transmiți mai departe, lucrurile se complică. Același lucru este valabil și pentru atunci când trebuie să le arhivezi documente într-un interval de timp limitat

  Ce faci când trebuie să transmiți contabilului peste 100 de facturi înregistrate în ultima lună. Sau să spunem că lucrezi într-un birou notarial, de avocatură sau într-o agenție imobiliară. Nu ți-ar fi mai simplu dacă ai scana sute de documente la un scaner compact pentru birou?

  Brother ADS-1700W e fix ceea ce trebuie

  Vorbim despre un scaner nu doar compact, ci și portabil. Pe un birou, ocupă cam la fel de mult spațiu cât ocupă o agendă, iar dacă vrei să o muți în altă parte, e super simplu de transportat și nu e deloc greu.

  Scanerul are un alimentator automat de documente (ADF) de 20 de coli cu fantă dedicată pentru carduri ID din plastic. În plus, scanează către PDF, fișier, server de email, rețea, flux de lucru și USB host.

  Un mega avantaj, pe lângă faptul că e compact, ține de conexiunea wireless. Dar, zic să iau pas cu pas lucrurile, să înțelegeți și mai bine de ce spun că își merită banii.

  Cel mai mare avantaj este productivitatea. E minunat că pot să reduc timpului petrecut cu sarcinile repetitive din timpul scanării. Cu Brother ADS-1700W o dată ce ai introdus documentele în alimentator, aceste sunt scanate automat. Destinația o poți selecta din comenzile rapide de pe ecranul tactil.

  Poți să personalizezi modul în care vrei să scanezi. Astfel, reduci riscul de erori și economisești timp.

  Ca să scaneazi diversificat ai nevoie de un scaner compact pentru birou

  Scanerul compact Brother este extrem de potrivit pentru toate birourile în care sunt solicitate copii ale acestor tipuri de acte. Indiferent că vorbim despre buletin, permis de conducere sau alte carduri.

  Pentru că are suport pentru scanare wireless, poți să utilizezi scanerul împreună cu toți colegii din birou. Pur și simplu așezi Brother ADS-1700W oriunde în birou și te conectezi la el de pe dispozitivul mobil sau laptop.

  Îmi place foarte mult la acest scaner de birou că nu trebuie să mai stau să schimb sau să introduc foile pentru scanare în dispozitiv. Dacă la o multifuncțională și la scanerul nostru faci asta, cu ADS-1700W nu mai e nevoie.

  Acest model de scaner are o viteză de scanare de până la 25 de coli pe minut. Scanează duplex documente cu mai multe pagini, iar documentele pot fi salvate rapid pe PC, server de email, USB host, rețea și FTP/SFTP.

  Încă nu am spus tot despre Brother ADS-1700W

  Deși a fost gândit pentru birourile unde spațiul este limitat, eu îl recomand pentru toate tipurile de birouri. Are un design atractiv, se integrează în orice decor, poate fi așezat pe birou, pe un raft, pe jos, pe scaun, pe o măsuță de cafea – ce mai, oriunde.

  Nu știu dacă v-ați numărat vreodată obiectele din birou sau din casă, dar vă spun sigur că sunt mii la număr. Așa că, nu ne rămâne decât să abordăm stiluri de lucru și de locuit ceva mai compacte.

  E greu să adopți un stil minimalist. Dar poți să te orientezi către echipamente de lucru cu dimensiuni mici. Acestea sunt menite să ofere rezultate la fel sau mai bune comparativ cu echipamentele medii și mari.

  Concluzia este că Brother ADS-1700W nu înlocuiește un scaner portabil, cum este DS-820W, sau scanerul unei multifuncționale.

  Fiecare are rolul său! Trebuie să experiementezi situații în care scanezi sute de documente pe zi ca să înțelegi de ce merită să dai 1500 lei sau mai mult pe un scanner.

  Cum alimentezi cu energie scanerul compact Brother

  Ce trebuie să mai știi înainte de a cumpăra scanerul Brother ADS-1700W e că nu vine cu o baterie încorporată. Ceea ce înseamnă că trebuie conectat permanent la o sursă de energie electrică.

  În plus, în cutie nu ai disponibil un cablu USB, iar scanarea paginilor se desfășoară ceva mai lent când, totuși, alimentezi prin USB, de la laptop sau PC.

  Scanerele pe care le întâlnim în mod regulat în birouri au capacitate de scanare de 500 de pagini pe zi. Scanerul compact Brother scanează până la 1000 de pagini pe zi, adică dublu.

  ADS-1700W are toch screen color pentru configurarea echipamentului, ceea ce nu prea vezi la alte echipamente din piață.

  Performanțele Brother ADS-1700W sunt de apreciat. Din câte am mai documentat, comparativ cu echipamentele de la alți producători, acesta oferă aproximativ aceleași performanțe, dar la un preț mai accesibil.

  Cui se adresează Brother ADS-1700W

  Recomand Brother ADS-1700W pentru firme de contabilitate, agenții de publicitate și PR. De asemenea, pentru firme de avocatură sau notariate, retaileri sau pur și simplu pentru firmele care sunt în dezvoltare.

  Înainte să închei articolul, m-am gândit să vă las și un mic ghid de selecție a unui scaner pentru birou. Sunt 6 pași de care zic că e bine să ții cont, dacă vrei să scoți maximum din echipamentul ales.

  Alege scanerul care îți oferă cele mai multe beneficii dintre cele enumerate mai jos:

  1. În perioada următoare va crește volumul de scanare la birou? Asigură-te că vei avea o mașină capabilă să scaneze cantități mari de documente.
  2. Să cumperi un scaner capabil să scaneze sute de pagini pe zi este bine. Dar e și mai bine dacă beneficiezi de un scaner cu o capacitate de scanare a mii de pagini pe zi.
  Modelul testat recent de noi de la Brother este nu doar compact. Scanează și 1000 de pagini pe zi, de 2 ori mai multe decât reușesc scanerele competitorilor pe aceeași clasă de produs.
  3. Interesează-te câte tipuri de documente pot fi scanate cu echipamentul ales. Nu contează doar numărul, ci și formatul acestora. Brother ADS-1700W scanează cărți de identitate și documente de diferite dimensiuni, până la A4.
  4. Urmărește scanerul care îți permite să scanezi simplu și rapid și nu te limitează la o singură rețea.
  Optează pentru un scaner la care poți conecta mai multe dispozitive în același timp. Un scaner compact pentru birou de la care poți scana nu doar pe fir, ci și wireless și la care poți adăuga inclusiv un stick USB sau un card de memorie.

  Brother ADS-1700W are port USB, pe când Brother DS-820W are port pentru card SD

  5. Cât de mult ești dispus să plătești pentru un scaner, atât de bune vor fi rezultatele pe care le vei avea cu acesta.
  Dacă alegi un scaner ieftin, s-ar putea să te coste pe termen lung. Este important să găsești un echilibru între preț și funcțiile pe care le oferă scanerul.
  6. Este esențial în lumea în care trăim să poți scana wireless. Acum, există destul de multe scanare cu funcție de scanare wireless, așa că urmărește acest detaliu, să nu cumva să alegi un preț mic și să pierzi un beneficiu atât de mare.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here