More

  Samsung lansează noul SSD 860 QVO, care vine cu o capacitate de stocare de până la 4TB

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics lansează unitatea de stocare SSD – Samsung 860 QVO – care vine cu o capacitate de stocare de până la 4TB, cu viteză și fiabilitate excepționale.

  Construit pe modelul NAND, de înaltă densitate și pe mai multe niveluri (MLC), noul model 860 QVO SSD face capacitățile de stocare de rangul terabyților mult mai accesibile pentru o masă mai mare de utilizatori.

  Utilizatorii de PC care au de-a face cu conținut multi-media sunt adesea nevoiți să facă upgrade la spațiul de stocare disponibil pentru a îmbunătăți experiența pe care o au cu calculatorul.

  Bazat pe interfața SATA folosită în mod obișnuit pe formatul de 2.5 inci, noul 860 QVO se potrivește perfect în majoritatea laptop-urilor și a desktop-urilor. De asemenea, datorită faptului că oferă capacitate mare și performanță ridicată într-un singur device, care este și accesibil, 860 QVO elimină nevoia de a combina un SSD și un HDD pentru bootare și stocare.

  Dispunând de viteze de citire și de scriere secvențiale de până la 550 megabyți pe secundă (MB/s), respectiv 520 MB/s, noul 860 QVO atinge același nivel de performanță ca actualul MLC SSD, mulțumită celei mai recente tehnologii Samsung V-NAND de 4 biți și a controlerului MJX.

  Unitatea are tehnologia TurboWrite integrată, care ajută la accelerarea vitezelor, menținând performanța ridicată pentru perioade lungi de timp.

  Pentru fiabilitate optimă, Samsung oferă un byte scris pe baza unei analize aprofundate a comportamentului utilizatorilor de SSD: o garanție limitată pe o perioadă de 3 ani sau până la 1,440 terabiți (TBW) pentru versiunea 4TB sau 720 TBW și 360 TBW pentru versiunea 2TB, respectiv 1TB.

  Noul 860 QVO va fi disponibil în România începând cu luna ianuarie 2019.

  Performanțele pot varia în funcție de versiunea firmare a SSD-ului, a sistemului hardware și a confirgurației. Performanțele successive de scriere au fost măsurate cu tehnologia Intelligent TurboWrite activată.

  Este posibil ca performanțele de scriere să nu fie susținute de partea de date care depășește dimensiunea bufferului Intelligent TurboWrite. Măsurile de performanță secvențiale se bazează pe CrystalDiskMark v. 5.0.2. performanțele aleatorii sunt măsurate cu tehnologia Intelligent TurboWrite activate.

  Este posibil ca performanțe aleatorii să nu fie susținute de partea de date care depășește dimensiunea bufferului Intelligent TurboWrite. Performanțele aleatorii se bazează pe IOmeter1.1.0.

  Tehnologia Intelligent TurboWrite ajustează dimensiunea buffer-ului la nivelele optime din spațiul disponibil pe disc; până la 42GB pentru modelul de 1TB și până la 78GB pentru modelele 2TB și 4TB.

  „Utilizatorii de azi consumă, produc și stochează mai multe fișiere de înaltă rezoluție ca niciodată, inclusiv materiale video 4K și jocuri grafice complexe, așadar e natural să vorbim de o creștere a cererii pentru dispozitive de stocare mult mai mari și mai performante.

  Prin lansarea lui 860 QVO, Samsung continuă să fie lider în domeniul SSD-urilor, livrând performanță, fiabilitate și valoare pentru mulți utilizatori din întreaga lume”, a declarat Dr. Mike Mang, vice președinte al Brand Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.