More

  Primul periaj dentar cu periuța electrică Oral-B Genius 10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne-am făcut, în sfârșit, timp să pregătim setup-ul în baie pentru periajul dentar cu noile periuțe electrice de la Oral-B: Genius 10000n (Genius 10). Am spus că vă ținem la curent cu modul în care funcționează acestea și cât durează să configurezi aplicația pentru un program personalizat de curățare.

  Cum veți vedea și din videoclipul filmat acum 2 seri, durează aproximativ 8 minute conectarea periuței la aplicația Oral-B și stabilirea programului de curățare. La cele 8 minute, adăugăm 4 minute de periaj dentar. Asta este valabil doar pentru prima experiență cu periuța.

  Apoi, totul nu durează mai mult de 4 minute.

  Stomatologii recomandă un periaj dentar de 2 minute, cel puțin de 2 ori pe zi. Dar, după cum veți vedea și în aplicație, în funcție de programul de curățare ales (Cristi a mers pe albire, eu pe îngrijire ortodontică), timpul poate să se extindă.

  Pentru programele de îngrijire, folosim pastă de dinți Blend-a-Med 3D White și apă de gură Oral-B PRO Expert.

  Aplicația îți oferă destul de multe informații utile și îți recomandă ce capete de periuță să folosești, ca de altfel ce pastă de dinți este indicată pentru programul de îngrijire ales. De aceea, la prima configurare durează ceva mai mult să treci prin fiecare.

  Suntem deja la a 3-a zi de periaj dentar cu periuțele Oral-B Genius 10. Rezultatele obținute respectând indicațiile din aplicație sunt foarte bune. Respirația este mult mai proaspătă, dinții se simt foarte fini după curățare, iar senzația se menține inclusiv la ore întregi după periaj sau până a 2-a zi.

  Cu alte periuțe dentare electrice pe care le-am mai folosit, senzația netedă a dinților nu persista mai mult de o oră, iar după prima gustare dantura oferea senzația de încărcare.

  Acest lucru se pare că nu îl mai experimentăm cu Oral-B Genius 10. O să folosim în continuare periuțele, așa cum am anunțat în videoclipul inițial și vă ținem la curent cu rezultatele. Cristi a optat pentru un program de albire de 2 săptămâni, eu am mers pe îngrijire ortodontică de 3 luni.

  Ne întâlnim înainte de Crăciun să împărtășim din experiența noastră și să vă dăm mai multe detalii despre ce schimbări am mai făcut legat de periajul dentar.

  Dacă aveți întrebări, le puteți lăsa în comentarii. Același lucru e valabil și pentru recomandări. Nu uitați să vă abonați la YouTube Noobz pentru tot conținutul video gratis din tehnologie pe care îl realizăm.

  Videoclipul cu primul periaj dentar efectuat cu periuța electrică Oral-B Genius 10000n a fost realizat în totalitate cu camera de acțiune Go Pro Hero 7 Black Edition.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.