More

  Cum fixezi în Chrome tab-urile de care ai nevoie zilnic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zilele trecute am fost nevoit să operez PC-ul fără tastatură pentru o vreme și așa am descoperit un truc care mă ajută să fiu mai productiv.

  Eu, ca foarte mulți dintre voi, lucrez cu browser-ul Chrome, din motive evidente. Îmi permite o conectare cross-platform cu alte dispozitive, nu trebuie să mai memorez parolele pentru a le folosi și pe mobil și, cel mai important, am suficient de mult RAM, atât pe desktop, cât și pe mobil, încât să îmi mai pese.

  După cum spuneam, zilele trecute m-am trezit în situația în care nu avem disponibilă tastatura și trebuia să găsesc o modalitate să acționez tasta F11, pentru a face un tab „full-screen”.

  Cum ingineream eu pe acolo cu măiestrie, de mai aveam un pic și descopeream formula chimică ce permite transformarea fierului în aur, am aflat că la Google lucrează niște băieți foarte deștepți, iar browser-ul Chrome are răspunsul la o problemă pe care eu nu o identificasem până acum: „deschiderea tab-urilor pe care le folosești zilnic, ori de câte ori lansezi browserul” sau, după cum ați mai văzut în feed-urile de Facebook ale Paginilor brandurilor ”fixarea postărilor (în cazul Chrome a tab-urilor)”.

  Vi s-a întâmplat vreodată să descoperiți ceva, extrem de simplu, dar care să vă determine să spuneți „Dumnezeule! Am trăit ca niște animale până acum!”? Acesta a fost, pentru mine, un astfel de moment.

  Nici nu mă gândeam vreodată că există o soluție prin care poți tab-urile care mă interesează să se deschidă automat la lansarea browser-ului Chrome. Pentru mine făcea parte din rutină să deschid de fiecare dată tab-urile de care aveam nevoie și nu mi-am pus niciodată problema că „trebuie să existe o soluție pentru a automatiza acest proces care consumă timp și distrage atenția de la alte activități”.

  În fine. Am descoperit. Dacă sunteți curioși și vreți să aflați ce trebuie să faceți ca, ori de câte ori deschideți browserul Chrome, tab-urile folosite cel mai des să se deschidă automat, vizionați video-ul de mai sus. Este scurt și la obiect.

  Dacă găsiți util acest material dați și voi un LIKE și un SHARE și nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.