More

  Plătește jocurile și aplicațiile din App Store cu numărul Orange

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând cu luna decembrie 2018 clienţii Orange România, posesori de iPhone, iPad sau MacBook au noi motive de bucurie. Noul serviciu permite utilizatorilor Apple să cumpere jocuri şi aplicaţii din App Store folosind factura Orange.

  Astfel, abonaţii Orange se vor bucura de o modalitate rapidă, simplă şi sigură de plată a serviciilor Apple. Aceştia au acum o soluţie alternativă pentru achiziţia de servicii şi conţinut din App Store. Facturarea se va realiza direct către numărul posesorului de abonament, costurile serviciilor regăsindu-se pe factura Orange.

  Noul serviciu oferit în parteneriat cu Apple se alătură demersurilor Orange de a oferi clienţilor săi servicii variate şi complete dar şi cele mai noi device-uri în cea mai mare reţea 4G din România.

  Cum poți plăti în App Store cu numărul tău Orange:

  Dispozitive mobile Apple (iPhone, iPod, iPad)
  Pasul 1: Pe telefonul sau tableta ta Apple intră în Setări, apoi in iTunes și App Store. Selectează Apple ID-ul tău apoi „Afișați ID-ul Apple”.


  Pasul 2: Alege “Informații de plată” apoi „Telefon Mobil”.
  Pasul 3: Introdu numărul de telefon, codul de sigurantă primit prin SMS, apoi datele personale.

  Dispozitive desktop Apple (aplicația iTunes)
  Pasul 1: Intră în iTunes la „Cont”, apoi „Afișează contul meu” și te loghezi cu ID-ul tău Apple.
  Pasul 2: Alege “Edit” » la secțiunea “Payment Information”.
  Pasul 3: Selectează Mobile Phone ca metodă de plată și introdu numărul de telefon, codul de siguranță primit prin SMS, apoi datele personale.

  Dacă ești abonat Orange, contravaloarea aplicației va apărea pe următoarea ta factură de servicii, în lei. Acces la serviciu au doar clienții Orange abonați persoane fizice. Poți descărca din App Store jocuri și aplicații în valoare de maximum 70 lei fiecare, în limita a 225 lei lunar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.