More

  CES 2019: Y-Brush este periuța de dinți capabilă să curețe dinții în doar 10 secunde

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Y-Brush este un produs prezentat la CES 2019 care, după spusele producătorului, este capabil să curețe întreaga dantură în nu mai puțin de 10 secunde.

  Nu de puține ori am subliniat importanța pe care o are o dantură sănătoasă pentru fiecare dintre noi, iar dacă vreți să aflați mai multe puteți accesa materialele create special pentru igiena orală.

  După cum bine știți, timpul minimum recomandat pentru un periaj dentar este de 2 minute. Cu toate că spălatul pe dinți nu este o sarcină grea, în plus este o rutină zilnică cu care ne-am obișnuit deja, nu este chiar cea mai plăcută activitate pe care o poți face. De aceea, producătorii au venit în sprijinul nostru cu aplicații, care să ne distragă atenția, iar cele două minute să treacă cât mai repede.

  Periuța de dinți electrică Y-Brush vine în sprijinul celor care chiar nu au răbdare și nu vor să piardă 4 minute pe zi cu această activitate. Mai mult, producătorul spune că Y-Brush oferă un periaj complet în doar 10 secunde, 5 secunde pentru dinții de sus și 5 secunde pentru dinții de jos.

  Utilizarea Y-Brush este chiar foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să aplici, în interiorul periuței, pasta de dinți pe care o folosești de obicei, să fixezi periuța pe dinți și să apeși butonul de pornire, iar periuța va începe să vibreze. Este recomandat ca în timpul celor 5 secunde de periaj, utilizatorul să efectueze o mișcare de masticație pentru ca Y-Brush să efectueze periajul corect. După ce ai terminat cu partea superioară, aplici din nou pasta de dinți și treci la partea inferioară a gurii, repetând procesul. În acest fel, după 10 secunde de periaj, dinții ar trebui să fie curați.

  Deși produsul este prezent la CES 2019, acesta nu a fost aprobat de American Dental Association (ADA), deci există foarte mulți sceptici în ceea ce privește „curățatul dinților în 10 secunde”. Cel mai probabil, va mai trece ceva timp până când acest produs să intre în grațiile consumatorilor. Până atunci, Y-Brush poate fi precomandat, iar livrările vor începe din luna aprilie 2019. Prețul este de aproximativ 125 de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.