More

  Cum am obținut semnal mai puternic la Internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum am obținut semnal mai puternic la Internet prin infrastructura electrică din casă sau birou. Nu este un concept nou. Acesta există pe piață de destul de multă vreme, dar puțină lume știe de soluție și o adoptă.

  Dacă nu ai o acoperire wireless bună în anumite zone ale casei/biroului, ai două variante. Fie optezi pentru o rețea mesh wireless, fie îți iei un PH3 AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit cu priză.

  Cum am obținut semnal mai puternic

  Dacă te întrebi cum funcționează acest Gigabit Powerline Adapter Kit, ei bine, destul de simplu.

  Primul pas e să conectezi un adaptor conectat la Internet în cea mai apropiată priză de perete. După care să conectezi adaptoare suplimentare pentru PC/laptop/smart TV sau alte dispozitive de rețea printr-un cablu de rețea sau Wi-Fi. Și cam asta e tot!

  Tenda PH3 AV1000, pe care l-am testat noi, oferă suport pentru viteze wireless de până la 1000 Mbps. Acest lucru înseamnă că poți beneficia de o experiență de vizionare UHD fără griji și de streaming la calitate 4K.

  Această soluție are încorporat un sistem de economisire care reduce consumul de energie electrică cu până la 85%. Când nu este conectat niciun dispozitiv la rețea, Tenda PH3 AV1000 se comută automat pe modul standby.

  Powerline-ul testat de noi are o acoperire de 300 de metri. De aceea, am ales să îl folosim acasă la părinții mei, unde casa este mai mare, iar problemele cu semnalul la internet sunt mereu prezente.

  Instalarea e mai simplă ca ”bună ziua!”

  Astfel, am instalat adaptorul conectat la Internet într-o priză din camera cu routerul wireless. Cât despre adaptorul suplimentar – l-am instalat la etaj, într-o cameră în care am vizionat seriale pe Netflix.

  Am reușit fără nici cea mai mică problemă să instalez singură Tenda PH3 AV1000. Asta pentru că nu e nimic complicat și nu trebuie să fii neapărat o persoană care are cunoștințe tehnice.

  În cutia în care vine livrată soluția PH3 găsești două adaptoare de rețea Ethernet și două cabluri.

  Ca să instalezi adaptorul trebuie să tragi un cablu din routerul wireless din casa ta și să îl introduci în primul adaptor pe care în prealabil îl conectezi la priză. Noi l-am conectat la priza din camera cu routerul wireless, care se afla la parterul casei.

  Al doilea adaptor trebuie introdus într-una dintre prizele în care ai smart TV-ul, laptopul, PC-ul, etc.

  Cel de-al doilea adaptor trebuie să fie conectat prin firul de rețea la dispozitivul în care ai nevoie de internet. În cazul nostru, am conectat adaptorul într-o priză din camera de la etaj, unde aveam smart TV-ul.

  Ultimul pas e reprezentat de asocierea adaptoarelor care se realizează prin apăsarea butonului Pair. La noi, conexiunea s-a realizat instant, iar distanța dintre prizele la care care am realizat testul este de aproximativ 5 metri.

  Nu am avut viteză wireless de 1000 Mbps, ci de 500 Mpbs. Dar nici nu a fost necesar pentru că nu am făcut streaming 4K, nici nu ne-am jucat online.

  Cum am obținut semnal mai puternic la Internet prin prizele din casă – CONCLUZIE

  Cei interesați de acest PH3 trebuie să mai știe că oferă viteze stabile de transfer de date de mare viteză de până la 1000Mbps pe linia de alimentare, iar porturile de integrare Gigabit Ethernet pentru dispozitive cu cablu vă oferă o rețea completă Gigabit.

  Tenda PH3 AV1000 este simplu și comod de utilizat, iar partea și mai atractivă la această soluție de amplificare a semnalului de Internet este că te scapă de firele întinse prin casă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.