More

  Vrei un mouse wireless mic și fâșneț?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vrei un mouse wireless mic și fâșneț? Logitech M238 Doodle Collection, Light bulb ar putea fi o alegere inspirată. Este ultimul produs din seria celor programate în luna decembrie 2018 pentru testare. De asemenea, este și unul dintre moușii pe care îi oferim, prin extragere random.org, celor care au interacționat în comentarii la articolele despre Logitech.

  Când vorbești despre M238 trebuie să te oprești asupra formei, dimensiunii și mai ales ”vieții” pe care le are acesta.

  Vrei un mouse wireless mic și fâșneț? Doodle e mouse-ul de birou pentru copilul din tine

  Inițial, când îl vezi, tinzi să spui că e un mouse pentru copiii. Dar pe măsură ce îl utilizezi, începe să îți placă. Iar partea și mai frumoasă este atunci când cei din jur îl apreciază.

  Nu ai cum să nu atragi priviri și să furi un zâmbet cu mouse-ul M238 Doodle Coolection.  Indiferent că ești la o întâlnire sau pur și simplu lucrezi cu el în biroul open space.

  Cum spune și Logitech, acest mouse wireless te ajută să ”pășești cu încredere spre originalitate la birou”.

  Am văzut la câțiva dintre foștii colegi acest model de mouși. Dar pentru că îi știam excentrici de fel, nu am fost surprinsă de curajul lor de a utiliza un mouse îndrăzneț.

  Personal, prefer un mouse negru, mic și discret. Dar, nu pot să spun că în unele situații mi-ar displăcea să folosesc un Doodle.

  În ceea ce privește specificațiile M28, nu e nimic deosebit de spus. Mouse-ul nu vine cu funcții speciale, este clasic, dai un click stânga, un click dreapta, scroll și cam asta e.

  M238 nu are suport Bluetooth

  M238 Doodle Coolection se conectează simplu și rapid la laptop sau la PC prin USB și nu are suport Bluetooth. Așa că, trebuie să folosești baterii AA pentru alimentare (vine în cutie cu una preinstalată).

  Mouse-ul Logitech M238 Doodle Collection, Light bulb este mai degrabă un accesoriu util, pe care să îl iei cu tine la birou sau în întâlniri.

  M238 este mic, portabil și super responsive, cu posibilitatea să reacționeze chiar și de la 10 metri distanță. Acum, nu știu cât de des veți folosi mouse-ul de la o astfel de distanță, dar e un lucru de ținut minte.

  Colecția cuprinde mai multe animații inspirate din designurile excentrice ale unei lumi imaginare. Aceasta combinând povestirea vizuală puternică cu personaje haioase, cu modele și simboluri desenate manual.

  Eu am testat acest mouse 5 zile. L-am folosit când am editat texte pentru Noobz și am planificat noi proiecte pe care le veți vedea în lunile ce urmează pe site și pe YouTube. Per ansamblu, experiența cu acesta chiar mi-a plăcut. Asta și pentru că nu obișnuiesc să ultilezi scurtături din mouse și pentru că prefer moușii de mici dimensiuni.

  Pe eMAG, modelul testat de mine costă 209 lei, iar celelalte modele costă doar 122 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.