More

  TITANS e un serial de la care nu trebuie să ai mari așteptări

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TITANS e un serial de la care nu trebuie să ai mari așteptări. Știți deja că nu sunt genul de persoană care să se documenteze înainte să dea play la un film, pentru că prefer să fiu surprinsă.

  Astfel, am ajuns să mă uit la TITANS fără să am așteptări și fără să știu pe ce se bazează povestea din spatele serialului de pe Netflix. Și, bine am făcut!

  Am văzut încă din primul episod al primul sezon legăturile dintre Gotham, Batman și personajul principal din TITANS, Dick Grayson (Robin).

  Dar înainte să vă spun mai multe impresii despre TITANS 2018, ar fi de menționat că serialul are la bază franciza de benzi desenate Teen Titans.

  Dar, în egală măsură este creat pentru publicul adult și mai puțin pentru copii și adolescenți.

  TITANS este un serial agresiv

  Asta pentru că, acesta conține scene cu nuditate, sex și sânge. Iar, sincer, în afară de personajele principale, nu prea există alte legături între serialul TITANS și animația Teen Titans.

  Personajele din TITANS sunt agresive și există scene cu grad sporit de violență și înjurături.

  Acum, să vă spun în mare despre ce este vorba în primul sezon din TITANS și de ce cred că nu este chiar cel mai bun show cu super eroi, cum titra Forbes în 2018.

  Primul sezon începe cu Robin, Raven, Starfire, Beas Boy, Hawk și Dove. Dar, vă veți întâlni și cu Doom Patrol, Jason Todd și Donna Troy. Așadar, se pare că abia din cel de-a doilea sezon o să vedem o echipă mai extinsă de titani.

  Întreaga acțiune se perindă în jurul personajului Raven. Aceasta este urmărită de diferite prezențe malefice. Acestea vor să o reunească pe tânără cu tatăl său biologic, de la care copila moștenește latura întunecată.

  Starfire e interesantă

  Starfire intră în poveste în rolul apărătoarei lui Raven. Aceasta dezvoltă o pasiune pentru Robin, care la rândul său nutrește sentimente pentru Dove. Dove care are o relație cu Hawk.

  starfire e interesanta
  starfire din TITANS

  Spre finalul primului sezon din TITANS, Starfire va fi o reală surpriză, iar asta pentru că își amintește, cu ajutorul lui Raven, cine este cu adevărat și ce rol are ea pe Pământ.

  starfire, raven, beast si robin
  starfire, raven, beast si robin in TITAN

  În primul sezon din TITANS veți observa destul de multe trimiteri la Gotham și Batman, dar nu vă așteptați să vedeți prea multe fețe de actori cunoscuți.

  O să apară Joker, dar ușor ”camuflat”. Batman, nici el nu e prezentat așa cum v-ați fi imaginat.

  Se povestește despre James Gordon și aflăm că …oups (spoiler alert) – moare de mâna lui Joker. Oricum, stați liniștiți că și Joker își găsește nașul. O să îi vină de hac exact personajul la care v-ați aștepta mai puțin.

  Tot de aici aflați că Alfred, majordomului lui Bruce Wayne (Batman) nu are nici el o soartă prea fericită.

  Cred că acțiunea captivantă o să fie mai degrabă începând cu cel de-al doilea sezon din TITANS. Latura de super eroi a personajelor principale sper să fie exploatată ceva mai mult în sezonul 2.

  TITANS este un serial destul de ușor de urmărit, care nu te solicită prea mult. Nici nu oferă multe, dar nici nu cere multe de la telespectatori.

  E acel tip de serial pe care îl înțelegi mai degrabă dacă ai urmărit animația Teen Titans, desenele și filmele cu Batman și serialul Gotham.

  TITANS e un serial de la care nu trebuie să ai mari așteptări! 2 din 11 episoade TITANS au fost plictisitoare rău

  Spre deosebire de alte seriale cu super eroi la care am făcut binging, am urmărit TITANS cu ceva mai puțină ”tragere de inimă”.

  Am terminat cele 11 episoade într-o săptămână, lucru care nu se întâmplă niciodată când îmi place tare de tot un serial.

  Au existat și 2 episoade leneșe la care m-am străduit din greu să nu dau skip câte 10 secunde, numai să se termine o dată.

  Unele scene par să nu aibă sens, iar dacă e să scoatem și ceva bun în evidență, acel lucru ar fi ultimul episod din sezon, concentrat în jurul relației dintre Dick (Robin) și Batman (Bruce).

  Și, sincer sunt cam multe retrospective. Acțiunea se concentrează prea puțin pe prezent și prea mult pe trecut.

  Există prea multe flashbak-uri, dintre care unele plictisitoare. Cam la fel de plictisitoare ca acele scene din război inserate în unele seriale.

  TITANS e un serial de la care nu trebuie să ai mari așteptări! Așteaptă și cel de-al doilea sezon din TITANS, nu da play încă

  Dacă vreți să merite pe deplin vizionare TITANS, dați play la primul sezon abia când se pregătește să se lanseze cel de-al doilea sezon.Asta și pentru că se termină cam în coadă de pește cel de-al 11-lea episod din prima serie și riscați să rămâneți cu un gust amar.

  Efectele speciale sunt bune, au primit atenție de la producători, dacă vă interesează acest aspect.

  Eu mi-am tot spus că nu mai încep seriale care au doar un sezon filmat. Dar tot îmi mai încalc din când în când principiile. Voi, să nu faceți ca mine!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.