More

  TOP 5 jocuri pentru PS4 pe care nu trebuie să le ratezi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Anul 2018 a fost un an plin, în care au fost lansate foarte multe jocuri apreciate de public. Din fericire, nici anul 2019 nu va fi mai prejos. Iată TOP 5 jocuri pentru PS4 care vor fi lansate în curând și pe care nu trebuie să le ratezi.

  1. Resident Evil 2

  Alătură-te agentului de poliție Leon S. Kennedy și studetei Claire Redfield, care se confruntă cu o explozie dezastruoasă în Raccoon City, transformând toți locuitprii în zombie.

  Resident Evil 2 revine, construit de la zero, cu o experiență narativă îmbogățită. Jocul clasic de supraviețuire folosește RE Engine de la Capcom pentru a aduce o nouă perspectivă, mai realistică, cu imagini care îți vor tăia respirația. Efectele sonore sunt îmbunătățite, iar dezvoltatorii aduc un nou punct de vedere al acțiunii, cu o cameră „peste umăr”. Jocul va fi disponibil pentru PS4 începând cu data de 25 ianuarie 2019.

  2. Anthem

  Anthem este un co-op Action-RPG, plasat într-o lume nouă și misterioasă, creat de BioWare și EA.

  Acțiunea se desfășoară pe o lume a cărei creații nu a mai fost finalizată de zei. Aici, o facțiune întunecată amenință întreaga omenire. Acești răufăcători vor să folosească tehnologia lăsată de către zei, iar singurul lucru care le stă în calea îndeplinirii acestui scop sunt Freelancers.

  Jocul va fi disponibil pentru PS4 începând cu data de 22 februarie 2019.

  3. Devil May Cry 5

  Diavolul se întoarce cu mai mult stil decât oricând.

  Au trecut mai mulți ani de la incidentul Order of the Sword, iar un fenomen ciudat a apărut în Red Grave City. Un copac uriaș a străpuns suprafața pământului, chiar în centrul orașului, atacând cu rădăcinile sale cetățenii, golindu-i de tot sîngele din corp.

  Tânărul vânător de diavoli, Nero, merge către Red Grave, alături de partenera lui, Nico, un artizan al armelor, care îi oferă lui Nero toate armele de care are nevoie.

  Jocul va fi disponibil pentru PS4 începând cu data de 08 martie 2019.

  4. Tom Clancy’s The Division® 2

  În Tom Clancy’s The Division® 2, trebuie să conduci o echipă de agenți într-un Washington DC care a fost cuprins de haos, iar misiunea ta este de a reinstaura ordinea și a preveni pornirea unui război civil. Soarta tării se află în mâinile tale.

  Jocul va fi disponibil pentru PS4 începând cu data de 15 martie 2019.

  5. Mortal Kombat 11

  Mortal Kombat revine cu o versiune a jocului care a cucerit zeci de milioane de jucători, de-a lungul timpului.

  Caracterele pot fi personalizate oferind o serie largă de variații, astfel, orice personaj devenind unic. Grafica este cu mult îmbunătățită, datorită noului engine grafic, iar pe lângă personajele cu care ne-am obișnuit deja, vom vedea și alte personaje noi, cu abilități cum nu am mai văzut.

  Jocul va fi disponibil pentru PS4 începând cu data de 23 mai 2019.

  Acestea ar fi cinci dintre numeroasele jocuri care vor fi disponibile în anul 2019, pentru posesorii de console PlayStation. Dacă nu aveți o consolă PlayStation și doriți la un moment dat, o puteți ahiziționa fie de la orice retailer online, fie puteți beneficia de oferta de la Orange. În acest fel, consola poate fi achiziționată în rate. Detaliile le puteți găsi pe site-ul ORANGE.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.