More

  TP-Link lansează Deco P7 și Deco M9 Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-Link lansează Deco P7 și Deco M9 Plus. Wi-Fi Whole Home Mesh – Deco P7 este un sistem hibrid, iar Wi-Fi Smart Tri-Band Deco® M9 Plus este noul sistem mesh.

  Deco P7 permite extinderea rețelei de date folosind cablurile de curent electric. Acesta este special conceput să ofere Wi-Fi care este „Rapid. Stabil. Oriunde”.

  Conexiunile Wi-Fi AC1300 și AV600 prin rețeaua de curent electric se combină pentru a crea o rețea completă acasă foarte rapidă.

  Backhaulul rețelei electrice permite transferul de date prin pereți și prin alte structuri fără să își piardă din putere, eliminând astfel zonele de semnal slab.

  Wi-Fi rapid și sigur

  Utilizatorii pot beneficia astfel de Wi-Fi rapid și sigur pentru peste 100 de dispozitive conectate cu Deco P7.

  TP-Link HomeCareTM este integrat și oferă un kit util de opțiuni și funcționalități integrate.

  Printre acestea menționăm Controlul Parental Avansat, Antivirusul și Calitatea Serviciilor (QoS). Acestea le permite utilizatorilor să creeze o rețea de familie personalizată și sigură.

  Managementul rețelei devine astfel foarte facil, datorită aplicației mobile intuitive, cu interfață atractivă și indicații clare.

  TP-Link lansează Deco P7 și Deco M9 Plus! Elimină zonele fără Wi-Fi 

  Unitățile Deco din încăperi diferite lucrează la unison pentru a forma întreaga rețea mesh/integrată Wi-Fi de acasă. Astfel, sunt eliminate cât mai multe dintre zonele cu semnal slab.

  Telefoanele și tabletele comută automat la cea mai rapidă unitate Deco. Asta pe măsură ce utilizatorii se deplasează prin locuință, creând o experiență online cu adevărat cursivă.

  Compatibilitatea cu IEEE 802.11r, precum și cu 802.11k/v, face trecerea de la o unitate Deco la cealaltă foarte lină și nedetectabilă. Din fericire, chiar și în caz de streaming.

  Deco P7 garantează o acoperire whole home Wi-Fi fără limite și elimină zonele fără Wi-Fi. Pot fi adăugate unități Deco suplimentare pentru extinderea acoperirii, în funcție de ambianța casei și de dimensiunile ei.

  Mesh Wi-Fi cu Rețea Powerline

  Deco P7 este un sistem Wi-Fi mesh hibrid care extinde rețeaua de date folosind cablurile de curent electric. Acest lucru garantează funcționarea rețelei prin pereți. Tehnologia Powerline folosește cablarea electrică a locuinței pentru a realiza conexiuni mai puternice între unitățile Deco.

  Wi-Fi-ul integrat prin rețea electrică se comportă ca un link aggregation și amplifică eficient lățimea de bandă.

  Conform testelor, lățimea de bandă pentru backhaul este sporită cu până la 60% într-un sistem mesh Wi-Fi hibrid comparativ cu unul standard.

  Deco P7 poate fi poziționat oriunde în casă, atât timp cât există o priză în apropiere. Pereții groși sau distanța mare nu ridică niciun fel de restricție.

  Te poți bucura de mesh Wi-Fi peste tot. De la streaming video 4K sau videoconferințe, până la gaming și navigare pe internet.

  Deco P7 identifică în mod inteligent cea mai stabilă cale de conexiune pentru fiecare dispozitiv conectat. Astfel încât să asigure semnal Wi-Fi neîntrerupt în fiecare colț al casei – chiar și în curte.

  TP-Link lansează Deco P7 și Deco M9 Plus! Deco P7

  Deco P7 este unul dintre cele mai sigure sisteme mesh Wi-Fi de pe piață. Asta prin funcția avansată HomeCareTM, care include antivirusul Trend MicroTM.

  TP-Link HomeCare include mijloace de control parental solide, soluție antivirus integrată și calitatea serviciilor (QoS) pentru optimizarea traficului.

  Blocarea website-urilor periculoase îi ajută pe utilizatori să evite accesarea acestora.

  Sistemul este actualizat permanent cu update-uri prin Trend Micro, ceea ce garantează că rețeaua este întotdeauna protejată de cele mai noi primejdii.

  Conectează peste 100 de dispozitive

  Sub carcasa elegantă se află un procesor Quad-core Qualcomm, care îi oferă lui Deco P7 puterea de procesare ce îi permite să gestioneze peste 100 de dispozitive.

  Tehnologia MU-MIMO din standardul 802.11ac Wave 2 și performanțele AC1300 dual-band de 3x mai rapide oferă conexiuni fără latență. Astfel, ai garanția unei experiențe de gaming și de streaming continuă/cursivă.

  Numeroasele aplicații sunt administrate cu ușurință pentru a permite Wi-Fi cursiv și stabil fiecărui dispozitiv din casă.

  Aplicație intuitivă

  Aplicația Deco asistă utilizatorul pas cu pas, oferindu-i indicații clare și imagini simple, astfel încât configurarea să fie rapidă și simplă. De asemenea, permite controlul și gestionarea absolute ale rețelei, din palmă.

  Utilizatorul poate limita și monitoriza cu mare ușurință accesul la internet și chiar să îl întrerupă temporar pentru un anume membru din familie sau pentru toată casa.

  „Astăzi, familiile au nevoie de sisteme Wi-Fi care pot suporta cerințele crescânde adresate rețelei de acasă. Și care pot să ofere performanțe fiabile în fiecare încăpere a locuinței”, declară Pingji Li, GM Network Business Department la TP-Link.

  „Deco P7, un sistem Wi-Fi mesh hibrid care extinde rețeaua de date prin cabluri de curent electric. Este o soluție puternică de acoperire a întregii locuințe cu o rețea Wi-Fi unificată, prin care se reduce impactul pereților și al altor obstacole asupra semnalului”.

  TP-Link lansează Deco P7 și Deco M9 Plus! Deco M9 Plus

  Sistemul Mesh WiFi tri-band Deco M9 Plus oferă viteze AC2200 și Wi-Fi tri-band cu backhaul dedicat. Astfel, ai parte de conexiuni rapide și fiabile pentru mai mult de 100 de dispozitive în întreaga casă. Deco M9 Plus funcționează în același timp ca un hub pentru dispozitivele dvs. IoT.

  Derrick Wang, Product Manager Director al TP-Link USA Corp declară:

  “Locuințele noastre sunt mai conectate ca niciodată. De la activități zilnice precum streaming pe Netflix sau utilizarea asistenței vocale inteligente, la conversații video cu prietenii sau gaming online.” .

  “În prezent, familiile au nevoie de sisteme Wi-Fi care suportă cerințe mai mari privind rețeaua.

  Care să ofere o performanță fiabilă în fiecare cameră a casei. Deco M9 Plus este o soluție puternică concepută pentru a îndeplini nevoile de Wi-Fi ale unei locuințe moderne inteligente.”

  Sistemul mesh Wi-Fi Deco M9 Plus utilizează tehnologia mesh TP-Link pentru a elimina intermitențele și zonele fără Wi-Fi de toate formele și mărimile.

  Sistemul Mesh TP-Link Deco M9 oferă conexiuni mai rapide, mai puternice și mai dinamice comparativ cu alte sisteme. Backhaulul său dedicat în 5 GHz oferă o capacitate suplimentară pentru un trafic mărit al rețelei.

  Deco M9 Plus identifică automat cea mai rapidă cale și conexiune pentru fiecare dispozitiv. Astfel, asigură o conexiune Wi-Fi neîntreruptă pentru fiecare colț al casei.

  Sistemul mesh Deco M9 Plus funcționează și ca un hub Smart Home

  Lucru ce îți permite să controlezi simplu dispozitivele inteligente din casă.

  Deco M9 Plus oferă și suport ZigBee și Bluetooth. Acesta îți permite să conectezi dispozitivele casei inteligente mai ușor, direct din aplicația TP-Link Deco. În plus, nu va mai fi nevoie de un hub Smart Home separat.

  Sistemul Deco M9 Plus este compatibil cu multe produse inteligente și cu Amazon Alexa și IFTTT.

  Deco M9 Plus este unul dintre cele mai sigure sisteme Wi-Fi Tri-Band de pe piață.

  TP-Link HomeCare oferă protecție antivirus și malware. Astfel, protejează toate dispozitivele conectate în rețea de malware și atacuri externe, chiar și pentru dispozitive care nu au protecție încorporată. Cum ar fi camerele inteligente, dispozitivele smart home Wi-Fi și consolele de jocuri.

  Ai disponibilă și funcția de blocare a site-urilor periculoase. Aceasta face pasul suplimentar în a împiedica accesul utilizatorilor pe site-uri cu posibile riscuri din rețea sau cu conținut nepotrivit. Datorită actualizărilor antivirus de la Trend Micro te asiguri că rețeaua ta este întotdeauna protejată de noile amenințări.

  Sistemul Wi-Fi Deco M9 Plus (3 Pack) oferă Wi-Fi de înaltă performanță pentru case de până la ~600 mp

  Este de asemenea, vândut și în varianta 2 Pack (2 unități) pentru familiile care locuiesc în case cu suprafețe mai mici.

  Rețeaua Deco M9 Plus se configurează simplu și intuitiv prin aplicația TP-Link Deco. Are, de asemenea, capacitatea de a limita și monitoriza utilizarea internetului pentru întreaga familie.

  Rețeaua inteligentă și adaptivă necesită doar un singur nume de rețea și o parolă. Acest lucru facilitează conectarea și menținerea unei conexiuni fiabile, pe măsură ce vă deplasați prin casă. Aplicația TP-Link Deco este disponibilă pentru Android și iOS.

  Preț

  Sistemul mesh Wi-Fi Smart TP-Link Deco M9 Plus (3 pack) va fi disponibil la prețul recomandat de 2569 Lei (TVA inclus). Sistemul Deco M9 Plus (2 pack) va fi disponibil la prețul recomandat de 1829 Lei (TVA inclus).

  Sistemul mesh Deco P7 (3 pack) va fi disponibil la prețul recomandat de 1829 Lei (TVA inclus). Deco P7 (2 pack), respectiv varianta cu două unități va fi disponibil la prețul recomandat de 1289 Lei (TVA inclus).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.