More

  Samsung prezintă Samsung 970 EVO Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung prezintă Samsung 970 EVO Plus. Este vorba despre cel mai nou accesoriu în portofoliul său SSD Non-Volatile Memory Express (NVMe).

  Samsung 970 EVO Plus ridică standardele în ceea ce privește stocarea. Soluția SSD vine cu performanță de vârf și cu o capacitate de până la 2 terabytes. Astfel, profesioniștii din domeniul IT, pasionaților de tehnologie și gamerii pot să gestioneze și mai ușor volumul imens de date de pe PC-uri.

  Modelul 970 EVO Plus aduce îmbunătățiri semnificative când vine vorba de performanță. Samsung 970 EVO Plus asigură cu până la 57% la viteza de scriere. De asemenea, oferă o eficiență energetică sporită față de predecesorul său, 970 EVO.

  Noua unitate oferă viteze de citire și scriere secvențială de până la 3.500 megabytes pe secundă (MB/s) și respectiv până la 3.300 MB/s. Vitezele aleatorii ajung până la 620.000 IOPS pentru citire și până la 560.000 IOPS pentru scriere.

  Utilizatorii pot să-și îmbunătățească cu ușurință dispozitivele. Modelul 970 EVO Plus vine într-un format compact M.2 folosind interfața PCIe Gen3 x4 care se găsește pe majoritatea computerelor noi.

  Sistemul 970 EVO Plus oferă de asemenea o garanție de cinci ani sau până la 1200 de terabytes scriși.

  Dr. Mike Mang, vicepreședinte al Brand Product Marketing, Memory Business din cadrul Samsung Electronics declară:

  „Încă de la apariția primelor SSD-uri NVMe pe piață în 2015, Samsung a continuat să provoace barierele tehnice legate de designul și performanța SSD-urilor.

  Noul model 970 EVO Plus, produs de cea mai recentă tehnologie V-NAND, de generația a 5-a, vă va oferi de acum performanțe de neegalat.

  Pentru atunci când aveți de-a face cu sarcini solicitante, precum editare de conținut 4K, proiectare 3D, precum și gaming intens”.

  Samsung prezintă Samsung 970 EVO Plus: Versiuni și preț

  Modelul 970 EVO Plus vine într-o varietate de opțiuni în ceea ce privește capacitatea. Versiunile de 250GB, 500GB și 1TB sunt disponibile începând din luna februarie. Versiunea de 2TB va fi disponibilă în aprilie.

  Prețurile de vânzare recomandate ale producătorului încep de la 459.9o lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.