More

  Membrii Netflix pot crea Instagram Stories direct din aplicație

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Membrii Netflix pot crea Instagram Stories direct din aplicație. De acum, aceștia pot posta pe Instagram Stories despre filmele și serialele Netflix preferate. Totul se va întâmpla de data aceasta direct din aplicație.

  Astfel, ei pot distribui filmele și serialele Netflix care le plac. În plus, pot ajuta prietenii să descopere noi producții pe care să le urmărească.

  Membrii Netflix pot crea Instagram Stories direct din aplicație

  Dar, doar dacă sunt utilizatori iPhone. Pentru Android încă se mai lucrează și revenim cu detalii la moment potrivit.

  – Interacționa cu orice titlu din aplicația Netflix pentru iPhone și selecta share.

  – Selecta „Instagram Stories” din lista de aplicații. Apoi, vor fi direcționați către Instagram Stories. De acolo, își pot personaliza postarea cu imagini oficiale ale titlului respectiv, stickere și text.

  – Atunci când imaginea este pregătită, membrii Netflix pot să posteze direct în Stories. De asemenea, pot trimite recomandarea în DM către unul sau mai mulți prieteni.

  – Prietenii și cei care urmăresc pagina pot da click pe link în Instagram Story. Acest lucru permite vizionarea titlul în aplicația Netflix de iPhone.

  Noua aplicație Netflix îți permite de acum să distribui sau să arați o captură din filmul preferat în Instagram Story. Asta, după ce apeși butonul ”share”.

  Când ceilalți utilizatori Netflix văd postarea ta, pot accesa link-ul ”vizionează pe Netflix”. Acest lucru îi ajută să intre simplu și rapid direct în aplicație.

  În iunie 2018, Stories a ajuns la un total de peste 400 de milioane de utilizatori activi zilnic, potrivit Instagram.

  Noua integrare este un câștig pentru Netflix, care își poate promova mai ușor show-urile. Dar nici Instagram nu are de pierdut pentru că primește integrare pentru o aplicație foarte mare.

  Netflix își propune să facă aplicația pentru mobil mai interactivă pentru utilizatori.

  Voi ce părere aveți despre noua integrare? O să folosiți Instagram Stories direct de pe Netflix să distribuiți filmele și serialele preferate?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.