More

  Sam din CLOSE este bodyguardul meu preferat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  CLOSE este un film Netflix Original numai bun de văzut pe vremea de afară. Iar Sam din CLOSE este bodyguardul meu preferat.

  Nu știu cum se întâmplă, dar în ultima vreme aleg să văd doar filme cu femei puternice. A fost Bird Box săptămânile trecute, acum CLOSE.

  De ce zic că Sam din CLOSE este bodyguardul meu preferat

  Îmi plac filmele construite pe framework-ul bodyguardului. Dar, de cele mai multe ori, personajul principal este reprezentat de un bărbat. Rareori vezi o femeie puternică și determinată care are rol de salvator.

  Sam este femeia puternică ideală. Că nu are o viață de revistă, asta e altă poveste. Dar cel puțin, se bate cu mâinile goale cu oricine. Și pe strategie de luptă, e exact cum aș vrea să văd că se face în realitate.

  Sam din Close
  Bodyguardul Sam

  Povestea filmului nu e cu nimic diferită de restul poveștilor cu pază de corp. E același scenariu pe care îl vedem în fiecare dintre cazuri. Cineva cu foarte mulți bani are nevoie de cineva care să îl apere cu prețul vieții.

  Camille, mama vitregă

  Acțiunea e în focuri, cu multe cadre în mișcare și scene care cresc adrenalina. Iar finalul, cum e de așteptat, arată că bodyguardul și-a făcut treaba bine.

  Când atacatorii vin să îi facă rău clientei sale, Sam se luptă cu toată puterea să o salveze. De asemenea, aceasta o învață cum să se apere.

  Zoe se gandeste la pericol

  De data asta nu dau spoilere, nu intru în detalii despre ce se întâmplă în film. Dacă vreți să știți mai multe, uitați-vă! Vă spun sincer că merită.

  Vă las doar câteva cadre din film.

  Sam din CLOSE este bodyguardul care face diferența

  Cred că singura care reușește să dea sarea și piperul în rețeta CLOSE este actrița Noomi Rapace (Sam). Ați văzut-o în ”Fata cu dragon tatuat”, dacă nu vă aduceți aminte de ea. Și dacă nu ați văzut-o acolo, să o vedeți!

  Nu m-ar fi deranjat deloc dacă filmul ar fi ținut peste 2 ore. Sunt sigură că aveau ce scoate cei de la Netflix de la ea. În același timp, cred că merita un final mai bun, mai motivațional.

  Pe deznodământ scenariștii au aplicat formula ”lazy writing” sau principiul ”să terminăm o dată”. Pe cât de interesant și de alert e filmul în primele trei sferturi, pe atât de trist e la final.

  Important este că Sam, indiferent de scenele în care apare, salveză situația.

  Sam are momente când clachează, dar niciodată atunci când e un robot care execută ordine. Efectiv, când trebuie să apere, se transformă. E minunat!

  Concluzie

  Mi-ar plăcea să văd și partea a 2-a din CLOSE, dacă Netflix Original se gândește să facă asta. Și aș vrea să îi văd și latura sensibilă lui Sam. Cine știe, poate chiar să se îndrăgostească de cel care o angajează.

  CLOSE nu e un film de 10, dar nici nu pot să spun că îmi displace. I-aș da nota 7,8! Dacă se va filma și partea a 2-a, dau 10 numai dacă văd un final apoteotic și o poveste de dragoste.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.