Imagini cu Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus

Mădălina Gănescu
- 1.02.2019, 10:03 în Smartphones
5

SHARES
randari samsung galaxy s10

Mai sunt 20 de zile până la marele eveniment Samsung din San Francisco. Zvonurile arată că aceasta va fi ziua în care gigantul va lansa noile telefoane din gama Galaxy S. Dar, până să le vedem pe piață, haideți să privim împreună câteva imagini cu Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus.

Unii susțin că randările din acest articol sunt oficiale. Dar cum niciun reprezentant Samsung nu a ieșit să susțină asta, o să tratăm informațiile ca și până acum – cu puțină sare!

Din aceste imagini cu Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus

Vedem că există o diferență semnificativă între Galaxy S10 și predecesorii. De anul acesta, în tendințe va fi display-ul Infinity-O. Acesta prezintă o ”adevărată gaură” în design în partea din dreapta-sus a ecranului. Aceasta se presupune a fi camera duală pentru selfie.

imagini cu samsung galaxy s10 și galaxy s10 plus

Dacă e bine că Samsung a sărit peste notch sau nu, vedem.

Randările din presă par să confirme existența camerei triple de pe spate. Care, de altfel, în 2019 va fi ceva normal pentru smartphone-urile premium. S10+ este așteptată să aibă un senzor telephoto, unul wide angle și lentilele standard, cu LED flash în partea dreaptă a modulului.

Noile randări se potrivesc cu restul randărilor pe care le-am mai văzut până acum pe internet. Camera frontală este în colțul din dreapta-sus a ecranului. Pe spate avem cameră triplă, iar senzorul de amprentă este sub ecran.

Carcasa este din sticlă, la fel ca la S9 și Note 9, iar butonul dedicat Bixby încă este prezent. Iar Samsung nu renunță nici de data aceasta la mufa jack pentru căști, ceea ce e minunat.

Potrivit altor zvonuri, Samsung Galaxy S10 Plus va avea procesor Qualcomm Snapdragon 855. În plus, vine cu 6 GB de RAM, cu expansiune până la 1TP. Va rula One UI de la Samsung cu Android Pie. Iar toate acestea vor fi prezentate de Samsung la evenimentul Unpacked 2019 din 20 februarie.

Abonează-te la YouTube Noobz 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!