More

  Primul sezon POSE pe Netflix – Mă fascinează, punct!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am văzut în weekend primul sezon POSE pe Netflix. M-am uitat accidental la trailer și mi-a plăcut culoarea și diversitatea din serie. În nici 2 minute m-am convins că trebuie să văd serialul. Rar mi se întâmplă asta.

  POSE este din categoria filmelor care te intrigă. E o dramă despre comunitatea LGBT din anii 1987. Serialul prezintă o alăturare a mai multor segmente de viață și societate în New York.

  Ceea ce vedeam în anii 80 în America legat de LGBT cam întâlnim în Europa în prezent. Dar, nu e de mirare că la noi se întâmplă lucrurile cu întârziere de zeci de ani. Avem asta pe foarte multe planuri.

  Nu am prieteni din comunitatea LGBT, dar am cunoștințe care îmi sunt tare dragi. De asemenea, urmăresc influenceri de pe această nișă și mi se pare deosebit stilul de viață și de admirat.

  Mă bucur că am vizionat primul sezon POSE pe Netflix

  Sper să iasă cât mai repede cel de-al doilea sezon. Îmi pare rău că nu există educație în școli în acest sens. Dar sper că tot mai multe persoane vor viziona acest serial (și altele ca acesta). Sunt foarte multe substraturi despre LGBT pe care le afli.

  De altfel, lucruri firești, pe care bine ar fi să nu le judeci în societate. Am auzit tot felul de opinii despre LGBT. Prefer să nu comentez și să îmi formez singură părerea despre ce se întâmplă în jurul meu.

  E cert că sunt multe persoane care nu-și recunosc orientarea sexuală. Și, sunt și mai mulți cei care au fantezii speciale, chiar dacă sunt căsătoriți/căsătorite. Dar, din nou, consider că nu e nimic de condamnat.

  Tot ce am văzut în primul sezon POSE pe Netflix mi-a confirmat ce știam deja. Și dau crezare la ce e în serial întocmai pentru că 80% din actorii din distribuție sunt membrii ai comunității LGBT.

  Poate că în 2019 lucrurile nu mai sunt chiar atât de dramatice cum sunt prezentate în POSE. Dar, educația în ceea ce privește virusul HIV (SIDA) este la fel de importantă. Ca de altfel și utilizarea prezervativului în timpul contactului sexual (indiferent de orientarea sexuală).

  De asemenea, ar mai fi intervențiile chirurgicale, precum injecțiile cu silicon. Trebuie să ai grijă la ce ”specialiști” mergi, pentru că nu se știe cum te trezești cu o infecție de toată frumusețea. Vedem și în zilele noastre la TV vedete la care le cad pomeții sau buzele.

  POSE, dincolo de a fi un serial despre comunitatea LGBT, cred că este o lecție excelentă de educație sexuală. Dar mai ales modul prin care poți înțelege mai ușor persoanele care aleg să iubească altfel decât un heterosexual.

  Mă fascinează, punct!

  Cred că va fi în top 3 recomandări de seriale pe 2019.

  POSE este primul serial de televiziune din istorie care prezită cea mai mare distribuție de actori transexuali.

  angel in pose

  Primul sezon din POZE a atras destul de multe critici de la lansarea sa în iunie 2018. Premiera, din păcate, nu a reușit să strângă nici măcar 1 milion de vizualizări. Cu fiecare episod, POSE a fost tot mai acceptat de public.

  Prin povestea lui Angel și a altor transexuali și homosexuali, POSE scoate la iveală diferența dintre autentic și iluzoriu.

  Creația lui Ryan Murphy este un serial ca o lecție de diversitate. Continui să urmăresc și cel de-al doilea sezon și dacă vor fi mai multe, o să mă uit la toate. Mă fascinează, punct!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.