BenQ lansează videoproiectorul portabil GV1 | NOOBZ.RO

BenQ lansează videoproiectorul portabil GV1

Mădălina Gănescu
- 1.02.2019, 14:01 în Videoproiectoare
0

SHARES
BenQ lansează videoproiectorul portabil GV1

BenQ lansează videoproiectorul portabil GV1. Acesta oferă adepților ultimelor tendințe în materie de lifestyle o modalitate cu totul nouă de a se bucura de divertisment. Dar nu oricum, ci în format “big-picture”, în orice locație.

Compact și ușor, noul videoproiector portabil vine alimentat de o bateria internă. Este capabil să proiecteze filme sau orice alt tip de conţinut multimedia. Pentru asta se foloseşte de o conectivitate versatilă, ce include un modul Wi-Fi şi Bluetooth. Precum şi un port USB-C™ DisplayPort. Bateria inclusă este capabilă să ofere o funcţionare continuă de până la 3 ore, garantând o durată de viaţă de peste 20.000 de ore.

BenQ lansează videoproiectorul portabil GV1

“BenQ GV1 este un centru de divertisment, asamblat într-o carcasă de dimensiunea unui pahar mare de cafea. Fără a fi nevoie de cabluri sau chiar şi de Wi-Fi, el proiectează rapid conținut audio-video de mari dimensiuni. Oriunde, oferind opțiuni noi de divertisment pentru diverse stiluri de viață.”

Portabilitatea lui GV1 și faptul că este imediat gata de funcționare, oferă noi oportunități de vizionare a conținutului multimedia, în aproape orice locaţie. Introducerea unui pivot în partea superioară a carcasei, precum şi a unei funcţii de corecție automată a „trapezului”, simplifică instalare. Oferind un setup uşor şi posibilitatea de înclinarea a lentilei la un unghi de 15˚. Astfel proiecţia poate fi plasată cu uşurinţă la o înălțime confortabilă pentru privire.

gv1-entertainment-kitchen

BenQ GV1 este disponibil în România, la un preț recomandat de 1998 lei

GV1 asigură versatilitate şi ușurință în utilizare prin intermediul conectivității Wi-Fi și Bluetooth. Sau chiar prin intermediul unui hotspot wireless direct, atunci când nu este disponibilă o conexiune Wi-Fi. Pe lângă acestea, BenQ GV1 include un port USB-C capabil să ruleze conținut prin DisplayPort over USB (cu ajutorul DisplayPort Alternate Mode). Și este gata să redea fișiere media direct de pe un stick USB-C.

Ca şi suport audio, GV1 vine echipat cu un difuzor de 5W, însă cu o simplă atingere de buton oferă şi opțiunea de boxă portabilă prin Bluetooth.

BenQ GV1 oferă calitatea inconfundabilă DLP, culori precise și claritate, alături de o sursă de lumina LED care funcționează impecabil timp de 30.000 de ore. Utilizează un sistem de proiecție DLP, bazat pe tehnologia câștigătoare a premiului Academy Award of Merit Oscar 2015, folosită în 90% din cinematografele digitale din lume.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!