More

  Primul panou 8K pentru afișajul comercial – Samsung 8K QLED Signage de 82

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung revoluționează piața de afișaj digital. Gigantul sud-coreean lansează primul panou 8K pentru afișajul comercial. Noile caracteristici ale afișajului vizual aduc astfel noi oportunități.

  Samsung înregistrează progrese semnificative în domeniul inteligenței artificiale (AI). Care folosește machine learning pentru a aduce conținutul de calitate inferioară la rezoluție 8K.

  Datorită inteligenței artificiale, conținutul poate fi afișat în 8K. De asemenea, conținutul de orice rezoluție – de la SD la 4K – poate fi transformat la o calitate cât mai apropiată de 8K.

  Pentru afișajele comerciale, asta înseamnă o acuratețe mai mare, factor important în atragerea atenției potențialilor consumatori. Acest lucru reprezintă economii de cost pentru proprietarii de magazine și pentru publicitari. Aceștia pot produce conținut la o rezoluție mai mică, prin urmare mai ieftin, care va fi apoi afișat la calitate 8K.

  Primul panou 8K pentru afișajul comercial

  Noul Samsung 8K QLED Signage de 82″ va fi prezentat la ISE. Acesta combină cea mai mare rezoluție din piață cu tehnologia de upscaling AI. Astfel, generează imagini realiste care oferă utilizatorilor experiențe mai captivante.

  Designul său subțire, cu o adâncime mai mică de 40mm, asigură o instalare fără probleme. Adoptarea unui obiectiv subțire cu unghi larg permite ca display-ul să se potrivească în orice mediu. De asemenea, este compatibil atât în ​​modul portrait, cât și în lanscape. Rezoluția de 7.680 x 4.320px face ca pixelii individuali care compun o imagine să devină imperceptibili pentru ochiul uman. Asta chiar și atunci când sunt vizionați de aproape.

  Ecranul QLED 8K oferă o prezentare îmbunătățită a culorii negre prin diminuare locală și controlul luminii cuantice. QLED 8K include volum de culoare, care le oferă spectatorilor miliarde de nuanțe de culoare și acuratețe a culorii. Finalul prezintă imagini bogate și cât mai exacte.

  Samsung va prezenta la ISE 2019 o varietate de ecrane. Acestea sunt concepute în așa fel încât să ajute companiile să furnizeze cel mai bun conținut pentru publicul lor.

  Primul panou 8K pentru afișajul comercial și 8K Multi Box HDR

  Samsung introduce prima tehnologie HDR 8K din industrie pentru ecranele LED. Acest lucru este posibil datorită Samsung Premium LED S-Box, care suportă 4K LED HDR. Utilizatorii pot avea parte de conținut 8K cu o rată de reîmprospătare de 60Hz. Asta prin combinarea a patru casete personalizate care se sincronizează perfect.

  LED HDR este noul standard de calitate a imaginii pentru piața LED. Asigură o calitate de neegalat a imaginii, ceea ce face din orice conținut unul de o calitate excepțională. LED HDR dispune, de asemenea, de Inverse Tone mapping (ITM) pentru imagini fără lumină. Ca de altfel de Dynamic Peaking pentru a maximiza luminozitatea și contrastul ecranului prin dublarea luminanței de vârf. Cartografierea culorilor stabilește o gamă de culori care se adaptează pentru LED.

  Multi Box HDR 8K poate oferi și conținut live cu o latență mai mică printr-un mod live optim. În acest fel nu va ma exista o aglomerare de cabluri sau alte display-uri cu cablu HDBaseT (HDBT) de 100 de metri. HDBT oferă standardul global pentru transmisiunea video și audio de înaltă definiție pe un singur cablu.

  Cu Multi 8K Frame Lock integratorii nu mai au nevoie de un dispozitiv separat pentru a sincroniza conținutul afișat pe ecranele 8K. HDR LED 8K suportă toate produsele Samsung SMART LED Signage și este eficient în special pe seria IFJ și The Wall.

  The Wall 292″ 8K: Mai mare ca oricând

  Samsung va lansa o versiune de 292″ a ecranului lor 8K, la nivel global, în primul trimestru al acestui an.

  The Wall este un display modular de dimensiuni mari, configurabil și personalizabil la o varietate de dimensiuni. Este disponibil de la 73″ la 292″ și este ideal pentru afacerile de lux sau rezidențe de lux. Samsung va expune The Wall la ISE.

  The Wall slim (29,9 mm) se poate integra cu ușurință în orice design interior. O altă caracteristică unică, Wall Mode, permite utilizatorului să personalizeze ecranul prin prezentarea diverselor tipuri de conținut. Cum ar fi fotografiile sau arta.

  Samsung lucrează cu parteneri din industrie pentru a asigura cea mai bună tehnologie de experiență acum și în viitor. Harman JBL și Steinway Lyngdorf oferă o soluție sonoră imersivă. Crestron, Savant și Control4 asigură integrarea completă a soluțiilor de automatizare a locuințelor. Iar Domotz, Ihiji și OrvC permit capabilități de monitorizare de la distanță pentru partenerii de canal.

  Seria OMN / OMN-D: Signage semi-outdoor

  Samsung lansează și seria semi-outdoor OMN/OMN-D la nivel global. Ecranele OMN/OMN-D vor gi disponibile la 46 și 55 inci. Acestea oferă întreprinderilor o soluție de afișare captivantă, conținut viu și clar și vizibilitate excelentă. Asta chiar și în lumina directă a soarelui.

  Raportul de contrast este ridicat, de 5.000:1, toate într-un design subțire și elegant. Seria OMN-D este un ecran cu două display-uri. Acesta permite afișarea în afara magazinului și în interior, sporind astfel oportunitățile de vânzare.

  Ambele display-uri oferă protecție IP5X împotriva prafului. În plus oferă protecție împotriva supraîncălzirii în trei pași pentru performanță durabilă. Asta împreună cu propria soluție încorporată, MagicINFO S6, produs de Tizen 4.0, pentru gestionarea conținutului.

  Ecranele au și Wi-Fi încorporat și sunt ușor de activat cu un cablu de alimentare electrică și un cablu LAN. Astfel, reducând drastic aglomerația de cabluri și sporind eficiența energetică. Ecranele sunt perfecte pentru o gamă largă de afaceri, de la restaurante la magazine și multe altele.

  Seria QMR / QBR: Ecrane 4K îmbunătățite

  Samsung va prezenta și noile display-uri QK și QBR din seria 4K. Ambele cuprind cinci modele care variază în dimensiune de la 43 „la 75”. Plus suport pentru HDR + și un motor inteligent de upscaling. Dar și certificare IPX5 împotriva prafului, soluție de securitate KNOX încorporată și Wi-Fi. Seria nouă prezintă îmbunătățiri semnificative față de ecranele anterioare QBN și QMN. Noile ecrane $K vin au rame mai mici și un design mai simetric.

  Seria QMR a fost creată pentru la mall-uri, magazine și aeroporturi cu luminozitate de 500nit.

  Seria QBR este perfectă pentru magazinele mici de retail. Dar și pentru stațiile de transport și terminalele cu luminozitate de 350nit. Ambele sunt dotate cu panouri non-orbire.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.