More

  Nokia 9 PureView va avea 5 camere și cititor de amprentă în display

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nokia 9 Pureview trebuia să fie lansat în 2018, dar HMD Global a amânat de mai multe ori lansarea. Anul 2019 vine cu o veste bună, în final.

  Site-ul 91Mobiles a publicat randări destinate presei, cu ajutorul cărora putem vedea la ce ne putem aștepta. Aceste randări nu sunt singurele informații care au apărut în piață. De-a lungul timpului, am avut tot felul de firimituri, care ar trebui, probabil, să mențină interesul până la lansarea propriu-zisă.

  Mi-am mai exprimat părerea despre produsele Nokia de acum, sub HMD Global. Nu este o noutate că privesc cu scepticism orice noutate din partea producătorului. Totuși, după cum se poate vedea și mai jos, este un design destul de îndrăzneț.

  Nokia 9 PureView va avea 5 camere principale și cititor de amplentă în display

  Când privesc acest dispozitiv și mă concentrez în special pe configurația camerelor principale, îmi amintesc de Ozo, produsă de Nokia. Este evidentă asemănarea care, cred eu, nu este deloc îmtâmplătoare.

  Nokia 9 PureView are cinci camere principale

  Cele cinci camere sunt elementul cheie cu ajutorul căruia Nokia 9 PureView vrea să cucerească atenția tuturor. În lupta „cine vine cu mai multe camere” Nokia s-a hotărât să ia fața competitorilor. Pe lângă cei cinci senzori avem și un modul de autofocalizare și un flash. Acest număr superior de camere ar trebui, teoretic, să obțină fotografii de o calitate foarte bună. Rămâne de văzut dacă acest lucru va fi valabil.

  Nokia 9 PureView are un bezel destul de gros, atât în partea superioară, cât și în partea inferioară. Iconița care indică o amprentă sugerează faptul că senzorul de amprentă este amplasat direct în display. Apariția randării poate sugera o posibilă lansare cât mai curând, chiar în cadrul MWC 2019, de la Barcelona. Dacă acest lucru se va întâmpla, noi vom fi acolo și vom face un hands-on cu acest flagship.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.