More

  Oferte Orange PrePay cu pupici şi internet bonus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În perioada 7 februarie – 8 aprilie, Orange vine cu oferte Orange PrePay cu pupici şi internet bonus. Operatorul de telefonie mobilă recompensează clienţii PrePay cu internet bonus pentru ei şi persoanele dragi.

  În aplicaţia My Orange, clienţii vor putea trimite pupici virtuali cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig. Totul sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de către un client PrePay recompensa este de 10 GB bonus. Atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite beneficiază de răsplată.

  Oferte Orange PrePay cu pupici şi internet bonus

  Campania se adresează tuturor clienţilor Orange. Însă abonații Orange pot doar să primescă bonusuri, nu să le şi ofere. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula cel mult 50 GB pe durata campaniei. Acest lucru reprezintă 5 bonusuri a câte 10 GB.

  Orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit activată în perioada promoţiei, asigură clienților 30 GB de internet suplimentar. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea opţiunii.

  Bonusurile de internet sunt disponibile fără să modifice limita traficului de internet naţional şi în roaming. Asta indiferent că sunt primite alături de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei opţiuni PrePay de minim 6 euro.

  Vrei să afli totul despre cartela PrePay Orange? Găsești toate răspunsurile pe pagina dedicată de pe site-ul operatorului. Află de la ”Cum activezi o cartelă Orange PrePay?” până la ”Cum poți dezaciva o opțiune activă?” sau ”Cum activezi serviciul Roamning?”.

  Cât despre aplicația My Orange, ai parte de numeroase beneficii dacă o utilizezi. Vezi în timp real consumul de date din Cronos. Ai toate facturile în același loc. Poți să achiți facturi sau să reîncarci orice număr de telefon din rețea. Iar dacă poți să trimiți și pupici care vin cu internet bonus, cu atât mai bine.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.