More

  Dark Mode vine pe Google Chrome beta pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dark Mode va ajunge pe Google Chrome, pentru dispozitivele Android. Acesta se află în testare beta, dar funcționalitatea va ajunge și pe versiunea finală.

  Nu mai este demult un secret faptul că tot mai mulți utilizatori adoptă tema „Dark Mode”. Această temă întunecată este perfectă pentru a naviga pe timp de noapte. Ajută foarte mult mai ales dacă nu vrei să te bronzezi la lumina smartphone-ului.

  Dark Mode este disponibilă pe Chrome 73 beta pentru Android

  Este, poate, cea mai bună veste pe care am putea să o primim. Modul întunecat de a naviga pe internet este extrem de util. Acum nu vom mai fi nevoiți să utilizăm modul „incognito”. Unele căutări dorești să rămână în istoric, ceea ce nu se poate dacă ești în modul incognito.

  Chrome 73 pentru Android a primit această funcționalitate, iar cei interesați o pot testa. Versiunea poate fi descărcată de pe magazinul Play Store.

  Testarea pe platforma Android este într-o fază incipietă. Opțiunea apare pe versiunea Android 9 Pie, când „Night Mode” este setată pe „Always On” din Opțiunile de Dezvoltare. Google a anunțat că funcționalitatea va fi disponibilă și pe macOS și Windows 10.

  În acest mod, ferestrele de tip pop-up vor avea fundal de culoare închisă. Nu vom mai avea căsuțe de dialog de culoare albă, cu o intensitate ridicată.

  Dezvoltatorii mai au foarte multe aspecte de pus la punct, în ceea ce privește interfața. Deși căsuța este închisă la culoare, textul a rămas negru. Acest lucru face foarte greu să citit acel text.

  În afară de meniurile de tip pop-up, tema nu este prezentă în rest. Pentru ca o temă să fie într-adevăr întunecată, ne așteptăm să o vedem pentru toate opțiunile și meniurile disponibile. Același lucru este valabil și pentru bara de adresă, favorite și ecranul de pornire.

  Cei care doresc să testeze aplicația o pot descărca de pe Google Play Store. Pentru ca aplicația să funcționeze este nevoie de un „hard reset”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.