Netflix lansează Smart Downloads pentru iOS

Mădălina Gănescu
- 11.02.2019, 9:39 în Aplicaţii
0

SHARES
Netflix lansează Smart Downloads

Netflix lansează Smart Downloads iOS. Asta după ce anul trecut a lansat opțiunea de Smart Downloads pentru utilizatorii de Android și Window 10. Funcția are rolul să îi ajute pe consumatori să petreacă mai puțin timp gestionând descărcările și mai mult timp vizionând.

Netflix lansează Smart Downloads pentru iOS

Cum funcționează:

Ai terminat de vizionat un episod descărcat pe aplicația Netflix de iPhone? Netflix lansează Smart Downloads și pentru iOS ca să vizionezi în continuare liniștit. Smart Downloads descarcă automat următorul episod și îl șterge pe cel pe care l-ai urmărit deja. Asta numai atunci când ești conectat la Wi-Fi. Tu urmărești, iar Netflix lucrează pentru tine! Simplu, nu-i așa?

Această funcție este parte din efortul de a face experiența pe mobil mai simplă și mai distractivă pentru utilizatori. Îi ajută pe aceștia să acceseze povești extraordinare mai simplu prin aplicație. Pentru mai multe informații, verifică secțiunea Smart Downloads de pe Netflix Help Center.

Citat reprezentant Netflix: 

„Cu cât membrii Netflix ajung mai repede la următorul episod din serialele lor preferate, cu atât mai bine. Acum, fanii care folosesc aplicația Netflix iOS se vor bucura de simplitatea Smart Downloads. Și vor petrece mai puțin timp gestionând descărcările și mai mult timp vizionând. Funcția este încă un mod prin care îi ajutăm pe fanii Netflix să ia poveștile pe care le iubesc oriunde merg.”

Netflix lanseză Smart Downloads pentru Android

Dacă ești interesat cum funcționează Smart Downloads pe Android, am scris un articol despre asta. Tot de aici poți să afli cum poți să o dezactivezi.

Smart Downloads de la Netflix este ideală când mergi în vacanță. Internetul nu este accesibil în orice zonă a țării sau a planetei. Atunci, de ce să nu ai posibilitatea să vizionezi serialele preferate de oriunde te-ai afla?

Ce părere ai despre faptul că Netflix lanseză Smart Downloads pentru iOS? Scrie-ne în comentarii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
TAGURI
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!