More

  Camera auto DVR Navitel R600 – Review

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pleci la drum lung? Iei în calcul neprevăzutul și vrei să ai un traseu fără griji? Atunci poate ar fi cazul să iei în calcul camera auto DVR Navitel R600.

  La Noobz am testat de-a lungul timpului o gamă variată de camere auto DVR. V-am povestit de Navitel MR250, despre R1000 sau CR900. De asemenea, v-am explicat de ce e bine să vă cumpărați o cameră auto. Dacă vreți să vă aflați cum o alegeți pe cea mai potrivită, avem un articol despre asta.

  Ai greșit la accident? Demonstrează-ți nevinovăția cu proba video înregistrată cu ajutorul camerei auto Navitel R600. Aceasta nu poate să te apere, dar poate să te susțină atunci când e cazul.

  De ce camera auto DVR Navitel R600

  Am asistat la nenumărate accidente ușoare. Iar de cele mai multe ori vinovatul dădea vina pe victimă. Dacă ai o filmare la rezoluție video digitală reală 1080p full HD, e mai greu să rămâi păgubit.

  Camera auto DVR Navitel R600 are un unghi larg de vizualizare de 170°. În cazul în care te accidendează cineva lateral sau frontal, știi exact cum s-au întâmplat lucrurile. Spre exemplu, dacă ești pe drum cu prioritate și te acroșează cineva din lateral, se va vedea clar pe imagini.

  Navitel garantează că R600 captează și protejează imaginile în caz de accelerație subită, frânare sau coliziune. Desigur, pentru înregistrare în buclă continuă, trebuie să deții un card de memorie de 256GB. Suficient spațiu pentru 8 ore de filmare.

  Călătorești? Înregistrează întreaga deplasare cu această camera auto DVR Navitel R600. Nu trebuie să-i porți de grijă. O instalezi simplu pe parbrizul mașinii și își face singură treaba. Asta pentru că are funcție de înregitrare automată la pornirea motorului.

  Navitel R600 oferă spațiu generos de memorie

  R600 este destul de apropiată ca utilizare de R1000 pe care o păstrăm și acum instalată pe mașina personală. Iar avantajul e că față de R1000 care suportă doar 64GB, R600 vine cu spațiu pentru 256GB.

  Bateria este mică, de doar 180 mAh. Dar asta și pentru că dispozitivul are o dimensiune redusă, aproape insesizabilă în habitaclul mașinii.

  Senzorul de imagine este Sony CMOS 323. Camera filmează la rezoluție 1920×1080 pixeli cu o frecvență de 30 de cadre pe secundă. Nu este excepțională calitatea, dar la lumina zilei e totul limpede ca lacrima. În lumină scăzută există situații în care poți să nu distingi exact numărul mașinilor din trafic. În schimb, vezi sigur culoarea și marca mașinii, ceea ce e un avataj considerabil.

  Montează-ți o cameră R600 în mașină. Înregistrează-ți experiențele, condu în siguranță, fără griji! Cel puțin noi așa facem de câteva luni de zile. Înregistrăm fiecare călătorie cu mașina și suntem mai relaxați. În mod cert asta nu ne apără mașina de rău-voitori. Dar cel puțin ne oferă o dovadă a nevinovăției în cazul în care suntem păgubiți.

  Dacă aveți în plan să cumpărați camera auto DVR Navitel R600, prețul e redus în această perioadă la eMAG. De la 733 lei, o puteți cumpăra la 380 lei. Vine căldura, încep în curând vacanțele. Zic să vă luați măsuri de precauție.

  Concluzii după utilizare R600

  Prețul inițial a fost destul de mare raportat la ce oferă camera. Acum, cu reducerea de pe eMAG este un preț rezonabil, deși e loc de încă o reducere. Meniul este intuitiv, produsul are o construcție solidă, materialele sunt de calitate. După cum am spus, dimensiunea este mică și produsul este compact.

  Legat de calitatea filmării, nu vă așteptați să obțineți imagini ca și când ați filma cu telefonul high-end sau cu o cameră video performantă. În schimb, sunt imagini destul de clare, pe care le puteți utiliza. Dacă vizionați înregistrările de pe un monitor cu diagonală mare, detaliile se văd fără probleme.

  E ușor deranjant adezivul de istalare. Același pe care îl găsiți și la R1000. Poate că ar fi ajutat o ventuză, să evitați curățarea parbrizului. Dar pe de altă parte, ești sigur că nu se desprinde sub nicio formă de unde ai instalat-o.

  Încărcătorul ocupă priza mașinii. Ceea ce înseamnă că dacă vrei să îți încarci și telefonul în timpul călătoriei, nu poți să le introduci simultan. Poate pe viitor Navitel ia în calcul introducerea unui cablu USB. Pe noi ne-ar ajuta foarte mult. În timpul călătoriei avem de încărcat GoPro Hero 7 Black Edition, GoPro Fusion și telefoanele. Așa că, trageți voi concluzii.

  Aveți întrebări cu privire la camera R600 sau oricare alt model testat de la Navitel? Scrieți-ne în comentarii și vă răspundem în timp util.

  Voi folosiți deja o cameră de supraveghere auto? Care este alternativa pentru care ați optat și de ce o recomandați?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.