More

  Galaxy F și Galaxy S10 ar putea fi lansate în aceeași zi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Galaxy F, smartphone-ul pliabil de la Samsung, ar putea fi lansat în aceeași zi cu Samsung Galaxy S10.

  Samsung la lansat un teaser din care se poate observa un detaliu interesant. Mai sunt doar 7 zile până la evenimentul de lansare al smartphone-ului Galaxy S10.

  Dacă indiciul din teaser-ul lansat de Samsung este adevărat, producătorul ne-a pregătit un show interesant. Pe lângă flagship-ul Galaxy S10, vom vedea și smartphone-ul pliabil, Samsung Galaxy F. Numele nu a fost ales la întâmplare: litera „F” vine de la „foldable”.

  Video-ul la care facem referire este teaser-ul cu care deja ne-am obișnuit, pentru evenimentele UnPacked. Nu este foarte greu să faci analogia cu Galaxy F, după modul în care textul în coreană se pliază. La finalul clipului, apare textul „The Future Unfolds”.

  Galaxy F este, încă, un mister

  Cunoaște destul de multe detalii despre dispozitivele Samsung Galaxy S10, S10+ și S10e. Nu același lucru îl putem spune și despre smartphone-ul pliabil Galaxy F. Din acest punct de vedere, Samsung a ales foarte bine punctul focal pentru promovarea evenimentului.

  Prima știre despre telefonul pliabil am publicat-o în 2017, când numele de cod era Galaxy X. În luna noiembrie 2018 Samsung a prezentat o versiune care folosește „Infinity Flex Display”. Galaxy F va fi, cu siguranță, o versiune îmbunătățită a celor văzute până în prezent.

  Nu ne este foarte clar cât de util ar fi acest dispozitiv pentru un consumator obișnuit. Poate fi, mai de grabă, un produs destinat unor sarcini ce țin mai mult de componenta business. Va fi interesant să urmărim evoluția sa pe o piață care a ajuns la saturație.

  Specificații de top cu un preț peste măsură

  Dispozitivul va avea două display-uri. Display-ul intern de 7,3 inchi va avea o rezoluție de 1536 x 2152 pixeli. Ecranul intern va avea doar 4,58 inchi și rezoluție de 840 x 1960 pixeli.

  Prețul estimativ cu care Samsung Galaxy F va putea fi achiziționat ar putea fi de 1700 euro. Este un preț foarte mare, dar justificat pentru noua tehnologie pe care o oferă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.