More

  Gama de televizoare Samsung QLED se lansează astăzi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gama de televizoare Samsung QLED se lansează astăzi la Forumul European Samsung, în Portugalia. Anunțul vine înaintea lansării comerciale a noilor produse la retailerii de pe piața americană și cea europeană în martie 2019. Evenimentul, care durează trei zile, oferă participanților oportunitatea de a interacționa direct cu toate produsele din gama QLED 2019.

  Gama de televizoare Samsung QLED

  Produsele din gama QLED 2019 care au fost dezvăluite în cadrul evenimentului sunt:

  – o serie de televizoare 8K și 4K, inclusiv Q900R 8K cu diagonale care variază de la 65 la 98 de inci, precum și Q90R 4K, Q80R 4K, Q70R 4K

  Q60R 4K cu diagonale cuprinse între 43 și 82 inci.

  În total, gama existinsă QLED are mai mult de 20 de modele. Inclusiv mai multe televizoare de dimensiuni foarte mari.

  Introducerea unor televizoare cu ecran foarte mare în această gamă face parte dintr-o strategie Samsung mai largă. Asta pentru că cererea din partea consumatorilor s-a schimbat.

  Piața de televizoare de 75 inci sau mai mari a înregistrat 2.1 milioane de unități vândute în 2018. Este de așteptat să crească cu 43% până la 3 milioane de unități în acest an și până la 5,8 milioane de unități până în 2022. Arată IHS Markit, furnizor global de informații de business.

  Jongsuk Chu, vicepreședinte executiv al Visual Display Business Samsung Electronics

  “Am fost martorii încrederii necondiționate pe care clienții noștri au arătat-o către gama Samsung QLED în ultimul an. În acest an, seria QLED 8K și 4K se datorează cererii crescânde de pe piață pentru televizoare foarte mari. În acest sens, suntem bucuroși că putem furniza cea mai inovatoare și imersivă gamă de până acum”.

  „Nuanțe de negru și unghiuri de vizionare excelente” 

  Televizoarele QLED 2019 dispun de tehnologia „Ultra Viewing Angle”. Care restructurează panoul televizorului astfel încât lumina să se uniformizeze pe toată suprafaţa ecranului. Cu această tehnologie, televizoarele Samsung QLED furnizează imagini clare, negru profund, și un unghi de vizionare mai larg. În plus, gama de televizoare QLED 2019 oferă un control mai sofisticat al contrastului. Astfel încât culorile nu vor arăta niciodată șterse.

  Similar modelelor 8K, noile modele QLED 4K Samsung sunt acum echipate cu Quantum Procesor. Acest lucru permite afişarea oricarui tip de conținut în diferite rezoluții.  Cu luminozitate îmbunătățită, calitate bună a imaginii și sunet optimizat prin scalare AI.

  În plus, toate televizoarele Samsung QLED vor avea HDR10 +. Un format premium de procesare a imaginilor. HDR10 + face ca scenele luminoase să fie și mai luminoase și ca scenele întunecate să fie mai întunecate. Acest lucru se întâmplă prin optimizarea contrastului pentru fiecare scenă în parte. Astfel încât utilizatorii să se poată bucura de imagini bogate în detalii. Televizoarele QLED 8K vor suporta de asemenea transmisia HDMI 2.1 (8K 60P). Utilizatorii de QLED 8K se pot bucura de calitate superioară a imaginii prin intermediul serviciilor de streaming datorită AI Upscalling la rezoluție 8K.

  Noul Bixby bazat pe inteligența artificială

  „New Bixby”, disponibil pe televizoarele QLED oferă utilizatorilor posibilitatea să acceseze cu ușurință conținutul dorit prin comenzi vocale.

  Televizoarele Samsung Smart au disponibilă o nouă aplicație – iTunes Movies și TV Shows. Ca de altfel și suport Apple AirPlay 2. Prin aplicația iTunes Movies și TV Shows, utilizatorii își pot accesa biblioteca iTunes și pot naviga prin magazinul iTunes. De aici pot cumpăra sau închiria conținut. Cu suportul Apple AirPlay 2, clienții Samsung pot să redea cu ușurință conținutul de pe dispozitivele Apple pe televizoarele Samsung Smart.

  Televizoarele Samsung Smart TV din 2019 sunt compatibile şi cu Amazon Alexa și Google Assistant. Astfel încât utilizatorii pot porni/opri televizorul sau pot controla volumul printr-o simplă comandă vocală.

  Ambient Mode pe Gama de televizoare Samsung QLED

  Datorită funcției Ambient Mode, televizoarele QLED Samsung furnizează informații zilnice utile. Cum ar fi data, vremea și titlurile de știri sau chiar fotografii și imagini de artă. În plus, este disponibilă o varietate mare de teme. Care permite utilizatorilor să își decoreze camera și atmosfera pe baza propriilor preferințe. Ecranul din stand-by cu tema aleasă de utilizator poate fi folosită ca fundal pentru muzică, atunci când televizorul nu este activ. Un senzor automat de control al luminii montat pe televizor asigură luminozitatea optimă pentru mediul înconjurător. Lucru ce reduce la minimum consumul de energie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.