More

  Lenovo Group anunță rezultatele financiare pentru T3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo Group anunță rezultatele financiare pentru T3 al anului fiscal. Încheiat la 31 decembrie 2018. Grupul Lenovo a înregistrat cele mai mari venituri din ultimii patru ani, de 14 miliarde de dolari.

  În creștere cu 8,5% față de aceeași perioadă a anului anterior (12,8% exceptând impactul cursului valutar). Lenovo a anunțat profit înainte de impozitare record, de 350 milioane de dolari. În creștere cu 133% față de anul anterior, în condițiile în care toate diviziile companiei au continuat să-și îmbunătățească profitabilitatea.

  Grupul Lenovo a înregistrat un profit net de 233 milioane de dolari în al treilea trimestru fiscal. O îmbunătățire semnificativă comparativ cu pierderea de 289 milioane de dolari raportată pentru aceeași perioadă a anului anterior.

  Toate diviziile companiei au înregistrat rezultate pozitive.

  Lenovo Group anunță rezultatele financiare pentru trimestrul al 3-lea

  Intelligent Devices (IDG), din care fac parte diviziile PCSD și MBG, a raportat valori record pentru venituri și profitabilitate. Veniturile au crescut cu 6,7% față de aceeași perioadă a anului trecut, la 12,4 miliarde dolari.

  Divizia Personal Computers and Smart Devices (PCSD) a realizat venituri de 10,7 miliarde de dolari. În creștere cu 11,6% față de aceeași perioadă a anului anterior. Lenovo și-a menținut poziția de lider al pieței mondial, cu o cotă de piață record de 24,6%.

  Divizia Mobile Business Group (MBG) a devenit profitabilă la nivel mondial pentru prima dată de la achiziția Motorola, în octombrie 2014. Această performanță notabilă a fost determinată de implementarea atentă a strategiei Lenovo de a reduce cheltuielile. De a optimiza portofoliul de produse și a se focusa pe piețele de bază.

  Divizia Data Center Group (DCG) a înregistrat al cincilea trimestru consecutiv de creștere a profitabilității. Pe fondul majorării veniturilor cu 31% în termeni anuali, la 1,6 miliarde de dolari. Mai mult, DCG și-a consolidat poziția de lider al clasamentului Top 500 supercomputere din lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here