More

  Huawei Mate X pliabil se lansează. Noobz nu e la lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei Mate X pliabil se lansează! Huawei lansează astăzi Huawei Mate X. Noul telefon pliabil al producătorului chinez va fi prezentat înainte cu o zi de Mobile World Congress 2019.

  Ați fi putut vedea imagini în timp real de acolo. Dar Huawei România a decis să nu ne includă pe lista cu presa de tehnologie din România. Deși întreaga deplasare în Barcelona, Spania a fost suportată integral de noi.

  Probabil se întâmplă asta pe fondul articolelor pe care le-am scris despre problemele Huawei din ultimele luni. Poate pentru că evidențiem și părțile negative ale produselor. Nu vorbim doar de bine. Cine știe?

  Am vrut doar să știți că ne-am fi dorit să vă transmitem noutățile LIVE de la fața locului. Luăm cât se poate de în serios tot ce facem. Considerăm că tehnologia nu are doar părți bune.

  Privim totul cu ochi critic, pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii. Dar se pare că acest lucru nu place la toată lumea. Vom continua să fim echidistanți și să vă prezentăm în continuare tehnologia cu bune și cu rele.

  Ce nu se înțelege este că nu noi, cei de la Noobz, avem de suferit. Ci consumatorii și clienții companiei. Cei care trebuie să afle totul înainte de a-și achiziționa produsele. Noi găsim surse de unde să scriem și să vorbim despre produse.

  Publicului trebuie să îi livrezi cât mai aproape, mai rapid și mai clar informația. De fapt, e cam rolul presei să facă asta.

  Huawei Mate X pliabil se lansează

  Important este că mâine la MWC 2019 vom putea interacționa la standul Huawei cu dispozitivele și spunem primele impresii.

  Primele imagini cu Huawei Mate X au apărut ieri pe un panou publicitar. A existat și o confirmare din partea Huawei că vorbim de telefonul pliabil al companiei.

  Suntem cu ochii pe lansarea Huawei din Barcelona și realizăm update în acest articol. Veți găsi toate informațiile necesare. Iar mâine la standul Huawei ne și jucăm cu produsele.

  Huawei lansează 5 produse noi

  Huawei MateBook Family

  Tehnologia de încărcare Huawei

  Huawei MateBook X Pro

  Huawei Mate X pliabil se lansează înainte cu o zi de MWC 2019

  Huawei a ales un ecran care se pliază pe spate. Spre deosebire de Samsung care pliază ecranul mare în interior în cazul Galaxy Fold.

  Marginea care adăpostește camerele foto și butoanele este destul de pronunțată.

  Huawei Mate X devine un telefon cu ecran pe ambele părți, destul de îngust, care poate fi folosit ca un dispozitiv clasic, când este pliat.

  Spre deosebire de Samsung Galaxy Fold, Huawei Mate X oferă un ecran mai mare când telefonul e pliat.

  Huawei Mate X pliabil se lansează

  Sursa foto Playtech

  Huawei Mate X pliabil se lansează

  Ecranul mare are 8 inci, iar cel mic are o diagonală de puțin peste 6 inci. Dar acum să vedem dacă mai mare este și mai bun.

  Huawei Mate X este mai expus șocurilor mecanice decât Galaxy Fold de la Samsung. În sensul că este ceva mai fragilă.

  Huawei Mate X pliabil se lansează

  Sursă foto Playtech

  Vedem clasicele prezentări comparative dintre ce are Huawei și ce au ceilalți. O strategie pe care nu am înțeles-o niciodată și nu o vedem la niciun alt producător. Pe principiul „a mea e mai mare” sau „ba pe-a mă-tii”.

  Vedem dacă ecranul OLED flexibil va ceda sau nu în timp, mai ales pe zona pe care e pliat. Și legat de Samsung Galaxy Fold, există temeri, dar ceva mai mici.

  Dar, mai multe mâine de la standul Huawei din cadrul MWC 2019.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here