Actualizarea Nokia 3.1 la Android 9 Pie este disponibilă

NoobZ
- 22.03.2019, 10:52 în Smartphones
4

SHARES
Actualizarea Nokia 3.1 la Android 9

Actualizarea Nokia 3.1 la Android 9 Pie este disponibilă. Acest upgrade este cel de al doilea primit de Nokia 3.1. În septembrie 2018, sistemul de operare al modelului a fost actualizat de la Android Nougat, la Android Oreo.

Astfel, Nokia 3.1 se alătură smartphone-urilor Nokia cu Android 9 Pie. Cum altfel, decât prin introducerea de inovații AI rutinei zilnice a utilizatorilor, economisirea de timp, îmbunătățirea autonomiei bateriei și anticiparea acțiunilor acestora.

Actualizarea Nokia 3.1 la Android 9 Pie aduce următoarele funcții:

App Actions – prezice următoarele acțiuni;

Adaptive Battery – se adaptează și anticipează nevoile fiecărui utilizator prin optimizarea consumului bateriei;

Digital Wellbeing – monitorizează modul în care este folosit telefonul și oferă utilizatorului informații despre rutina sa.

Actualizarea Android 9 Pie introduce și noua funcție Slices, ce identifică informațiile relevante ale aplicațiilor favorite și le face mai ușor de accesat. Funcția Adaptive Brightness adaptează setările de luminozitate în funcție de interacțiunile utilizatorului.

 

Funcțiile cheie ale Android 9 Pie

App Actions – Eficientizează acțiunile utilizatorului, anticipând și sugerând următoarele mișcări

Slices – Identifică informațiile relevante cu privire la aplicațiile preferate pentru a le face mai accesibile

Adaptive Battery – Folosește deep learning pentru a înțelege obiceiurile de utilizare ale telefonului și adaptează consumul bateriei în funcție de aplicațiile importante

Adaptive brightness – Adaptează în mod automat luminozitatea telefonului, analizând comportamentul utilizatorului și setările alese

System navigation – Afișează un singur buton la baza ecranului care sugerează următoarele acțiuni ale utilizatorului (activat cu acordul utilizatorului)

Digital Wellbeing – Oferă o perspectivă de ansamblu asupra obiceiurilor digitale și se poate deconecta la cerere

Tu ai telefonul Nokia 3.1? Așteptai actualizarea la Android 9 Pie? Cum crezi că îți va fi schimbată experiența de utilizare a telefonului? Scrie-ne în comentarii.

Nokia 3.1 are display HD+ Corning® Gorilla® Glass de 5,2”, cu format 18:9 ideal pentru videoclipuri și navigare web. Smartphone-ul recent lansat este construit din aluminiu.

În ceea ce privește partea hardware, telefonul are procesor octa-core, memorie RAM de 2GB și senzor NFC pentru partajarea de fotografii. Are o cameră principală de 13MP cu auto-focus și o cameră secundară de 8MP cu un câmp larg de vizualizare. Nokia 3.1 are o capacitate de stocare de 16GB care poate fi extinsă cu un card MicroSD de până la 128GB.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!