More

  Câștigă un abonament Grand Unlimited și o petrecere VIP

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Grand Cinema & More dă startul Unlimited Movie Contest. Este vorba despre cea mai mare competiție dedicată iubitorilor de film. Câștigă un abonament Grand Unlimited și o petrecere VIP. Concursul va avea loc joi, 11 aprilie, începând cu ora 19:30, la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City.

  Cei care doresc să se înscrie în competiție trebuie să se înregistreze până pe 10 aprilie, pe pagina de concurs. De asemenea, să răspundă corect la 4 din 5 întrebări. În etapa finală a concursului vor ajunge doar cei care au trecut acest test.

  Câștigă un abonament Grand Unlimited și o petrecere VIP

  Pe 11 aprilie, marea competiție va avea loc la Grand Cinema & More. Participanții vor trebui să demonstreze că iubesc filmele, răspunzând la toate cele 50 de întrebări. Marele câștigător va fi concurentul care a răspuns corect la cele mai multe întrebări, în cel mai scurt timp.

  El va intra în posesia unui abonament Grand Unlimited. Abonament care îi va permite să vadă la cinema, în fiecare zi, oricâte filme dorește. În plus, va avea ocazia să organizeze o petrecere în zona VIP Grand Studios, alături de 10 prieteni.

  Câte un abonament Grand Unlimited, valabil un an, vor primi și următorii 7 clasați. Toți participanții la concursul Unlimited Movie Contest vor primi la final vouchere constând în invitații la film sau meniuri de popcorn și suc.

  Grand Cinema & More susține pasiunea pentru filme

  Abonamentul Grand Unlimited permite acces nelimitat la filmele din program, contra sumei de 49 de lei lunar sau 588 de lei anual.

  În baza abonamentului, în fiecare zi, titularul poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului. Indiferent de formatul în care rulează – 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar și la premiere.

  Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director

  „Cu toții avem acel prieten care spune fraze sau glume din filme pe care doar el le înțelege. Este acel prieten care știe că în 1984 s-a lansat primul Terminator sau toate nominalizările la Oscar.

  De când am lansat Grand Unlimited, ne intersectăm din ce în ce mai mult cu adevărații cinefili. Astfel că ideea unei competiții a venit cât se poate de firesc. Ne dorim o sală plină cu iubitori de filme, garantăm distracție și secvențe care au făcut istorie”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.