More

  EMUI 9.0 ajunge pe HONOR 8X de luna aceasta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  EMUI 9.0 ajunge pe HONOR 8X de luna aceasta. Utilizatorii primesc actualizări HOTA până pe 11 aprilie.

  EMUI 9.0 are la bază Android 9.0 Pie. Acesta oferă inovații de vârf pentru un sistem de operare mai inteligent, mai fluid și mai simplu de utilizat. Ele îmbunătățesc semnificativ experiența utilizatorilor cu privire la securitate, funcțiile AI, gestionarea dispozitivului și ușurința utilizării.

  Una dintre inovațiile majore ale EMUI 9.0 este Password Vault. Ea asigură o securitate mai mare a datelor și parolelor utilizatorilor. Datorită acestei actualizări, AI este și mai accesibilă pentru utilizatorii care dețin HiVision – asistentul de călătorie, cumpărături și traduceri – alimentat de AR (Realitate Augmentată).

  Prin această actualizare este introdusă aplicația Wireless Projecting. Aceasta oferă o experiență de tip desktop atunci când dispozitivul este conectat în mod wireless la un televizor sau monitor compatibil. Utilizatorii pot proiecta prezentări, fotografii, videoclipuri sau jocuri pe ecranul mai mare, direct de pe dispozitiv.

  EMUI 9.0 ajunge pe HONOR 8X

  EMUI 9.0 este conceput ca un sistem de operare ușor, care face dispozitivul mai rapid, mai curat și mai simplu de utilizat.

  Noua versiune crește performanța operațională generală cu 12,9% și scurtează considerabil timpii de lansare a aplicațiilor.

  Noul sistem de navigație a redus numărul de elemente de setare EMUI cu 10%. Acest lucru ce sporește considerabil ușurința utilizării. O altă funcție cheie a EMUI 9.0 este designul natural UX. El asigură coerența pe întreaga interfață, cu un stil minimalist inspirat de natură.

  HONOR 8X este unul dintre cele mai populare dispozitive HONOR, ce îmbină tehnologiile avansate de vârf cu un design estetic.

  Telefonul HONOR 8X se caracterizează prin:

  Design minimalist și tehnologie COF (chip-on-film) și un ecran FullView de 6,5 inci cu raport ecran/corp de 91%. Ca de altfel și printr-o cameră foto cu AI, GPU Turbo și corp de sticlă aurora cu textură dublă 2.5D și efect de tip garting.

  Honor View20 și Honor 8X sunt disponibile la Orange

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.