Facebook lansează replicile în Messenger

Mădălina Gănescu
- 25.03.2019, 19:06 în Aplicaţii
6

SHARES
Facebook lansează replicile în Messenger

Facebook continuă să modifice și să simplifice aplicația Messenger. De curând, gigantul a lansat la nivel global replicile. Facebook lansează replicile în Messenger.

Apasă lung pe mesajele din Messenger. Fie ele text, poze, video, GIF-uri sau emoji. Apoi, selectează iconița reply. Întreg mesajul original va fi afișat, astfel încât să fie clar răspunsul.

Twitter testează, de asemenea, moduri prin care să simplifice conversațiile pe platformă. Gigantul își dorește să fie mult mai ușor de urmărit subiectele dezbătute de utilizatori.

Stan Chudnovsky, vice-președinte Messenger a anunțat versiunea Messenger 4 în octombrie 2018. Atunci, o numea o versiune nouă, simplificată, a aplicației de mesagerie flagship.

Funcția de ștergere pentru toată lumea a fost lansată global în februarie 2019. Aceasta le permite utilizatorilor să șteargă mesaje individuale sau de grup în termen de 10 minute. Ștergere pentru toată lumea este disponibilă, la nivel global, pe iOS și Android.

La începutul lunii martie, a fost adăugat în Messenger și modul întunecat. Această funcție a fost detaliată când Facebook a lansat Messenger 4. Modul întunecat oferă o luminozitate mai mică, menținând contrastul și vibrația. Astfel, puteți utiliza funcțiile Messenger îndrăgite, indiferent când sau unde vă aflați.

Facebook lansează replicile în Messenger

Caracteristica vine ca o extindere a reacțiilor emoji. Acum, într-un mesaj individual, pe lângă adăugarea unei reacții, veți putea răspunde cu un nou buton „răspuns”, care va atașa o versiune citată a mesajului original la răspunsul dvs.

Mesajele citate vor apărea în continuare în conversație. Această caracteristică este folosită și de WhatsApp de ceva timp, așa că este logic ca Facebook să o aducă și pe Messenger.

Îmbunătățirile pe care le aduce Facebook în aplicația de mesagerie Messenger sunt chiar îmbunătățiri? Care sunt funcțiile care vă plac cel mai mult? Dar care sunt cele pe care ați dori să nu le mai vedeți în Messenger? Scrieți-ne în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!