More

  Pringles vs Lays – O alegere regretabilă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De obicei mâncăm sănătos. Am renunțat de un an de zile la carne. Ne asigurăm zilnic un echilibru alimentar. Încercăm să facem periodic mișcare. Preferăm să gătim acasă, iar în oraș mâncăm doar dacă situația impune. Dar, tot mai sunt acele zile când dăm iama în gustărele pe bază de E-uri și multe calorii. În rândurile ce urmează am decis să vorbesc despre Pringles vs Lays.

  Printre preferatele noastre se numără Pringles. Cu sare sau smântână, nici nu contează. Cumpărăm din fiecare, le începem și ronțăim până ne săturăm. Așa se face că, aseară am intrat la Mega Image și m-am dus țintă la raftul cu Pringles. Dar ce să vezi, era invadat de Lays.

  Așa că, am zis să dau o șansă și ”variantei Pringles de la Lays”. Am luat sortimentul cu sare. Am zis că dacă ăsta o să îmi placă, sigur îmi plac toate. Lucru care m-a determinat să fac asta a fost diferența mare de preț între cele două sortimente.

  Pringles vs Lays

  Pringles costă puțin peste 7 lei, Lays costă până în 6 lei. Acum, important este să spunem care dintre cele două merită banii.

  Normal, originalul! Lays nu o să poată niciodată să fie Pringles. Dacă Pringles e bun la ceva și s-a remarcat pe piață printr-un anumit nivel de calitate, e bine să nu te bați cu el.

  Da, pare o nebunie că scriu despre chips-uri. În general fac review-uri la servicii și produse. Dar, știți cum e, în timpul liber sunt și eu om. În plus, e și ăsta un fel de review, dacă îl putem numi așa.

  De ce spun că Lays nu poate fi niciodată Pringles

  Ei bine, Pringles are un gust aparte. Desigur, nesănătos, cu tone de calorii și E-uri. Dar, dintr-o mușcătură îți dai seama că mănânci chips-urile de la această marcă.

  În cazul Lays, are Cristi o vorbă: ”Au reușit performanța ca la chips-urile cu sare să nu pună deloc sare.”

  Varianta Pringles de la Lays efectiv nu are gust. Și e ciudat, pentru că chips-urile clasice Lays cu sare, pe care le știm toți, au sare, nu se încurcă.

  Concluzia: Dacă ți-e poftă de Pringles (vezi cazul meu), nu mânca Lays! Nici dacă te atrage prețul mai mic. Mergi pe original, satisface-ți pofta, regretă fiecare îmbucătură și a 2-a zi muncește să dai jos caloriile.

  Chiar, tu ce alegi dintre Pringles și Lays și de ce? Ne referim strict la versiunea la tub din carton. Aștept să-mi scrii în comentarii.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.