More

  Monitorul 4K BenQ EW3270U costă 2299 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BenQ lansează monitorul4K pentru divertisment EW3270U. Aceasta este conceput pentru a asigura iubitorilor de conținut video cea mai reușită experiență vizuală. Monitorul 4K BenQ EW3270U costă 2299 lei.

  Gradul de utilizare a PC-urilor pentru streaming video a crescut . Drept urmare, s-a dezvoltat o cerere consistentă de monitoare pentru divertisment, prevăzute cu design, specificații și dotări specifice acestui domeniu de activitate.

  BenQ a depus eforturi consistente în vederea creării celor mai reușite monitoare pentru conținut de divertisment. Producătorul oferă la ora actuală o gamă impresionantă, în continuă extindere, de modele care pot reproduce experiența cinematografică. Asta, în confortul propriei locuințe sau la birou.

  Despre monitorul 4K BenQ EW3270U

  Noul model BenQ EW3270U are un panou VA 4K UHD cu 10bit de 31.5”. Acesta reproduce fidel culorile și detaliile afișate, fiind capabil să acopere în proporție de 95% spectrul DCI-P3, utilizat ca standard în industria de film.

  Acest aspect înseamnă că redarea este realizată cu o acuratețe deosebită. Ceea ce îi permite utilizatorului să beneficieze de o calitate foarte bună a imaginii, indiferent de tipul și complexitatea conținutului.

  Totodată, monitorul este prevăzut cu tehnologia HDR, creată pentru a obține o reproducere ultra-realistă a filmelor. Astfel, BenQ EW3270U asigură o luminozitate maximă mărită, dar și o rată de contrast mult îmbunătățită. Ceea ce îi permite să afișeze corect până și cele mai mici detalii dintr-o scenă.

  Pentru flexibilitate, sunt oferite patru niveluri HDR. Suplimentar, a fost implementată și tehnologia Bright Intelligence Plus (B.I.+) cu patru moduri de afișare. Astfel că utilizatorul beneficiază de libertate maximă în definirea experienței vizuale dorite.

  În plus, a fost încorporat un senzor de lumină ambientală. Acesta monitorizează în permanență nivelul și căldura de culoare a luminii din încăpere și ajustează setările de afișare în consecință. Totul pentru a menține aceeași experiența vizuală optimă, indiferent de lumina ambiantă.

  Specificații tehnice BenQ EW3270U

  Monitorul este caracterizat de o luminozitate de 300cd/m2 și o rată de contrast nativă de 3000:1. De asemenea, de unghiuri de vizualizare de 1780, frecvență de reîmprospătare a imaginii de 60Hz și timp de răspuns de 4ms.

  Mulțumită unei densități de 140PPI (pixels per inch), el poate reda extrem de clar conținutul 4K UHD. Dar aduce îmbunătățiri semnificative și conținutului video la rezoluție mai mică, prin intermediul funcției Super Resolution. Aceasta mărește în timp real numărul de pixeli afișați pe ecran, adaptând conținutul 1080p pentru a fi afișat cu claritatea 4K.

  Pentru o experiență gaming reușită, fără sacadări și artefacte de imagine, a fost adăugată și tehnologia AMD FreeSync. Mai mult de atât, ochii sunt pe deplin protejați în cazul utilizării pe perioade lungi de timp. Asta prin intermediul tehnologiilor BenQ Flicker-Free, Low Blue Light și Smart Focus.

  Conectivitatea a beneficiat și ea de o atenție deosebită. Astfel că, pe lângă conectorii video de ultimă generație – HDMI 2.0 și DP 1.4 – EW3270U dispune și de un port USB Tip-C. Aceasta din urmă poate fi utilizat pentru conectarea la dispozitive compacte de ultimă generație.

  BenQ EW3270U oferă şi un design modern, elegant, cu ramă îngustă pe 3 laturi. Carcasa gri metalic se încadrează perfect în orice mediu, iar piciorul de susținere cu stabilitate ridicată permite înclinarea monitorului până la -50 în față sau până la 150 în spate. Există totodată posibilitatea fixării pe perete prin sistem VESA.

  Cât costă monitorul 4K BenQ EW3270U

  BenQ EW3270U este alegerea perfectă pentru redarea de filme pe PC și nu numai. Produsul este disponibil în oferta partenerilor oficiali BenQ din România la un preț recomandat de raft de 2299 lei.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.