Orange lansează eSIM în premieră în România

NoobZ
- 27.03.2019, 13:04 în Servicii
6

SHARES
Orange lansează eSIM

Orange lansează eSIM în premieră în România. Orange este primul operator telecom din România ce oferă clienţilor săi acces la tehnologia eSIM.

Orange lansează eSIM – Ce este un eSIM

eSIM-ul (embeded SIM sau SIM integrat) este o nouă tehnologie prin care utilizatorii se pot conecta la rețeaua mobilă. Totul doar utilizând dispozitivele mobile compatibile. Fără să mai fie nevoie de utilizarea cartelei SIM. Numărul de telefon, informațiile necesare autentificării și comunicării între rețeaua mobilă și eSIM vor fi stocate într-un profil unic. Acesta se instalează digital, prin scanarea unui cod de activare.

Pe un eSIM se pot instala simultan profile pentru mai multe numere de telefon. Acestea se pot instala şi activa direct din meniul smartphone-ului, fără a mai fi necesară schimbarea cartelelor SIM între ele.

Citește și: Orange Roaming pe abonament și PrePay în Europa

Începând de astăzi, clienţii Orange care deţin telefoane Apple compatibile, pot beneficia de avantajele oferite de tehnologia eSIM.

Aceştia se vor putea conecta la rețeaua mobilă Orange simplu și rapid, fără a mai avea nevoie de cartelă SIM. De asemenea, utilizatorii vor putea instala mai multe numere de telefon pe un singur dispozitiv mobil, oferindu-le astfel posibilitatea utilizării lor alternative, în funcţie de context şi nevoi.

În acest moment tehnologia eSIM este disponibilă pentru telefoanele Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR.

Cum activezi eSIM

Pentru activarea unui eSIM pe un dispozitiv compatibil, clienţii trebuie doar să meargă în cel mai apropiat magazin Orange şi să solicite un cod de activare eSIM.

Tehnologia eSIM este disponibilă atât pentru cei care doresc să activeze un abonament nou, cât şi pentru clienţii existenţi care doresc să treacă de la cartela SIM la eSIM.

În magazinele Orange, clienţii vor beneficia de suport dedicat pentru activarea eSIM-ului. Prima activare va fi gratuită atât pentru clienţii rezidenţiali cât şi pentru cei business. Urmând ca următoarele activări să fie tarifate conform politicii de schimbare a eSIM-ului.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!