More

  Orange oferă 5GB bonus pentru incidentul de miercuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Rețeaua de fibră optică Orange a fost secționată în urmă cu 2 zile în 3 zone din țară. Acest incident produs probleme majore cu semnalul de voce și date. Astfel, clienții nu au putut folosi serviciile operatorului pentru mai multe ore. Astăzi, Orange oferă 5GB bonus pentru a se revanșa pentru incidentul de miercuri.

  Rețeaua Orange a avut probleme miercuri, 27 martie 2019. Clienții Orange s-au trezit fără semnal de voce și date în mai multe zone din țară. Situația pare să fie provocată din cauza mai multor secționări în rețeaua de fibră optică a operatorului.

  Ce spune Orange

  ”Astăzi, începând cu ora 14:34, o parte dintre clienţii noştri au întâmpinat dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date. Precum şi a aplicațiilor Orange. Această situaţie a apărut ca urmare a unor secționări multiple simultane ale magistralelor principale de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți.

  Echipele noastre tehnice au intervenit prompt pe teren și au repus serviciile în funcțiune gradual, începând cu ora 16:40.

  Serviciile au revenit la parametri normali de funcționare la ora 17:40. Secționările care au afectat rețeaua de fibră optică au fost cauzate de o alunecare de teren în județul Mehedinți. Și de lucrări de construcții civile, fără legătură cu rețeaua Orange, în județele Brașov și Bistrița-Năsăud.

  Din păcate, astfel de situații nu sunt izolate. Doar anul trecut ne-am confruntat cu peste 1200 de incidente de secționare a fibrei. Majoritatea fără impact asupra serviciilor oferite clienților noștri. De regulă, acestea nu au impactul avariei de astăzi. Deoarece în rețeaua Orange folosim dublă protecție și, în anumite cazuri, chiar triplă protecție a infrastructurii de fibră optică.

  Situația excepțională de astăzi a apărut din cauza faptului că toate cele trei inele de protecție a magistralelor principale de fibra optică au fost secționate simultan. Conducând la izolarea unor echipamente și platforme de servicii critice pentru rețea. Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere.”, este comunicatul oficial transmis miercuri de Orange.

  Orange oferă 5GB bonus

  ”Ca urmarea incidentului de rețea din 27.03.2019, îți oferim bonus 5GB, valabili până la 30.04.2019. Ne cere scuze pentru disconfortul creat și te asigurăm că ne dorim să ai mereu cea mai bună experiență de folosire a rețelei Orange.”, este notificare pe care, cel mai probabil, tot mai mulți dintre voi ați primit-o astăzi prin SMS sau aplicație.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.